Χρήστος Τσεμπέρης: Γίναμε 2.000 στο Gi-Polis, την δωρεάν πλατφόρμα προειδοποιήσεων από τον δήμο Ραφήνας-Πικερμίου!(βίντεο)

180
Ό αντιδήμαρχος Επικοινωνίας Ραφήνας-Πικερμίου Χρήστος Τσεμπέρης μας πληροφορεί ότι ξεπέρασαν τις 2000 οι συμπολίτες μας που “κατέβασαν” τη δωρεάν πλατφόρμα έγκαιρης ενημέρωσης – προειδοποίησης GI POLIS που λειτουργεί ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου.
 Στις 2 Απριλίου 2020 “έφυγε” το πρώτο μήνυμα από την πλατφόρμα προς τους πολίτες. και στους μήνες που ακολούθησαν, μέχρι και σήμερα στάλθηκαν 42 ενημερώσεις και προειδοποιήσεις προς τους συμπολίτες μας είτε για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, είτε για αυξημένο κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς στην περιοχή, είτε για βλάβες δικτύων, διακοπές κυκλοφορίας , αιμοδοσίες , λειτουργία του Κέντρου Στήριξης και Βοήθειας προς το δημότη, κοινωνικές δράσεις, μέχρι και προληπτική εκκένωση οικισμού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή, με την παραίνεση να γίνουμε ακόμη περισσότεροι στο χρόνο που έρχεται.
Στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για την άριστη συνεργασία, τη στήριξη και την άμεση ενημέρωση.
Στα ΜΜΕ που επίσης “αγκάλιασαν” και βοήθησαν με τον τρόπο τους και τη σταθερή προβολή των ενημερώσεων στην επέκταση της απήχησής του.
 Συνεχίζουμε σε νέο περιβάλλον και με νέες δυνατότητες που αναπτύσσονται και σύντομα θα είναι πλήρως λειτουργικές, για την άμεση ενημέρωση και προειδοποίηση των πολιτών.
Καλή χρονιά!

RPN.GR: Ας “κατεβάσουμε” όλοι την εφαρμογή αυτή στα κινητά μας , και ας μείνει αχρείαστο και πάντα ενημερωτικό

Απαιτεί λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα και 3 «κλικ»!!!Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο