Χρήστος Τσεμπέρης:Οικογένειες στον Ν.Βουτζά βρέθηκαν χωρίς νερό από την εγκληματική αδιαφορία κάποιων κλειδοκρατόρων

305

Συμπολίτες μας στην πυρόπληκτη περιοχή του Ν.Βουτζά ταλαιπωρήθηκαν απίστευτα, από την ξαφνική και μονομερή ενέργεια των υπηρεσιών του Δήμου Μαραθώνα να διακόψουν, εν μέσω πανδημίας μέσα σε όλα, την υδροδότησή τους, χωρίς ακόμη να έχουν “περάσει” στο νέο δίκτυο της Ραφήνας.

Οικογένειες βρέθηκαν χωρίς νερό από την εγκληματική αδιαφορία κάποιων “κλειδοκρατόρων” που παίζουν με τις βάνες και τα δίκτυα λες και είναι δικά τους, αγνοώντας ότι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό.

Είναι οι νερουλάδες του σήμερα, που νομίζουν ότι διαχειρίζονται την προσωπική περιουσία τους, παίζοντας στα ζάρια του έτσι θέλω τους πολίτες.

Αρχικά οφείλεται μια συγνώμη στους πολίτες αυτούς για την αγωνία και την ταλαιπωρία τους και αφού οι έχοντες την εξουσία της βάνας στο Μαραθώνα και τους υπέβαλλαν στην ταλαιπωρία αυτή δεν την ψέλλισαν καν, το οφείλουμε εμείς. Γιατί κάποιος πρέπει να πει συγνώμη στους ανθρώπους αυτούς. Ας είναι λοιπόν εκείνοι που έτρεξαν κι έλυσαν το θέμα.

Οφείλουμε ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύνολο των υπαλλήλων των Υπηρεσιών του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου οι οποίοι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, αντιμετώπισαν τον πολίτη και το πρόβλημά του ως ύψιστη προτεραιότητα, με γνώμονα αυτό και μόνο αυτό λειτούργησαν και έλυσαν το πρόβλημα σε χρόνο ρεκόρ.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

Όσο για τις ανακοινώσεις απόσεισης ευθυνών κατόπιν εορτής, δεν πείθουν κανέναν. Οι συμπολίτες είδαν, συνέκριναν συμπεριφορές και αντιδράσεις και ξέρουν. Ξέρουν καλά!

Μοιάζουν με τα ενημερωτικά των ιδίων ΣΗΜΕΡΑ ότι έκοψαν το νερό ΧΤΕΣ και τα λάθος στοιχεία των πολιτών που έπρεπε να συνδεθούν στο νέο δίκτυο που έστειλαν με κάθε επισημότητα στο Δήμο Ραφήνας Πικερμίου… Ούτε αυτό σωστά…

Επιλέγουν να κρατήσουν υπερήφανα τις βάνες, τα κλειδιά τους και την εγκληματική αδιαφορία τους, επιλέγουμε κάθε στιγμή το σεβασμό στον πολίτη.