Χρήστος Τσεμπέρης σε Σπύρο Κάρλο: Δεν είμαστε ίδιοι,ούτε θα γίνουμε ποτέ!

274

Απαντώντας με τον τρόπο του σε πρωινή δημοσίευση του επικεφαλής της  ”Δημοτικής Αλλαγής” Σπύρου Κάρλου,ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσεμπέρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τον επικεφαλής σκιώδους δημοτικής παράταξης της πόλης μας, θα ήταν να στραφεί στη μυθιστοριογραφία ή την επιστημονική φαντασία .
Έτσι και μόνιμη φωτογραφία στο οπισθόφυλλο των «πονημάτων» του θα έχει και λιγότερο άγχος προβολής.
Και όταν θα κάνει μεγαλοπρεπείς «γκάφες» και fakes όπως η πρόσφατη που δεν δίστασε να εξευτελίσει τους εργαζομένους της Υπηρεσίας Καθαριότητας, οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους για την πόλη υπό σκληρές συνθήκες, για μερικά κλικ αναγνωρισιμότητας , κρυπτόμενος μετά και χωρίς να ψελλίσει έστω μια συγνώμη στους ανθρώπους αυτούς, θα μπορεί να λέει ότι είναι διήγημα και όχι αλήθεια, σπέκουλα ή ψηφοθηρία.
Κάτι αντίστοιχο θα πάθει και τώρα…
Μπορεί επίσης άνετα να γράψει το δικό του Game of Rafina Thrones. Ξέρει καλά από πρίγκιπες, βαρόνους, σκιώδεις χαλίφηδες, επετηρίδες, δράκους και αόρατες για χρόνια ολόκληρα παρατάξεις. Γύρω του είναι.
Τέλος και επειδή υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, επιστρέφω στα όποια καθήκοντα μου έχουν ανατεθεί, ώστε να μπορώ να εισπράξω το μισθό του αμίσθου που μου αναλογεί .
Βλέπετε, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ούτε θα γίνουμε ποτέ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "MASTER S VOICE HIS FROM ERIK CHARELL'S WHITE HORSE INN' B.I.E.M."