Χριστούγεννα στο Πεδίο του Άρεως με τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά!

371

Και αυτή τη χρονιά η καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, όπου σας περιμένει η μεγαλύτερη αγορά της Ευρώπης.

Με χριστουγεννιάτικο πνεύμα, αλλάζει και πάλι η εικόνα στο πεδίο του Άρεως με τη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη αγορά και με πολλές πολλές εκδηλώσεις .

Όπως κάθε χρόνο, στην είσοδο από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο άγαλμα του βασιλιά Κωνσταντίνου, στήνεται ένα θεματικό πάρκο για όλη την οικογένεια με πολλά-πολλά παιχνίδια αλλά και με μια αγορά γεμάτη βιβλία, γλυκά, ρούχα, κοσμήματα και ότι βάλει ο νους σας.

Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 22.00 καθημερινά και τις αργίες, τα υπαίθρια περίπτερα σας περιμένουν να σας κεράσουν αλλά και να σας προσφέρουν σε καλές τιμές , χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, υαλικά, αρώματα, ρούχα για όλη την οικογένεια, παπούτσια, φόρμες και φούτερ, λευκά είδη και κουρτίνες, είδη pet-shop, μικροεργαλεία, είδη τηλεφωνίας αλλά και τρόφιμα όπως όσπρια από Έλληνες παραγωγούς, τυριά και κρασί απο τη Κρήτη, ζυμαρικά απο το θεσσαλικό κάμπο, χαλβά Φαρσάλων και ζαχαρώδη παραδοσιακά γλυκίσματα. Στο χώρο θα υπάρχει περίπτερο με φούρνο για να γευτείτε και την βιεννέζικη “καμινάδα”.

Η μεγαλύτερη υπαίθρια αγορά με τιμές που συμφέρουν σας περιμένει από Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.