Χρυσό και Χάλκινο Μετάλλιο για δυο κορίτσια από τον Γέρακα στο πρώτο παγκόσμιο διαδικτυακό πρωτάθλημα tae kwon do

766

Δυο μικρές αθλήτριες από τον Γέρακα, κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου και να σηκώσουν την ελληνική σημαία, ψηλά, στην ιστορική, πρώτη αθλητική διοργάνωση που έγινε διαδικτυακά, εν μέσω πανδημίας,σύμφωνα με δημοσίευση που έκανε ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος στην προσωπική του σελίδα σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης:

”Η Μελίνα-Γλυκερία Καζανά και η Κατερίνα Καζανά, αθλήτριες του γνωστού για την καλή δουλειά του και τις σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, Αθλητικός Όμιλος Taekwondo Γέρακα, έδωσαν στην Ελλάδα, δυο μετάλλια, στους τελικούς του 1ου Παγκοσμίου Διαδικτυακού Τεχνικού Πρωταθλήματος Taekwondo , που έγινε στις 10 Μαΐου και στο οποίο συμμετείχαν 1254 αθλήτριες από 75 χώρες.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στις δυο αθλήτριες. Συγχαρητήρια και στους προπονητές, τον Σύλλογο και στους γονείς των κοριτσιών.

Η Μελίνα – Γλυκερία και η Κατερίνα, μας έκαναν πολύ υπερήφανους. Ευχόμαστε να συνεχίσουν με το ίδιο πείσμα και κίνητρο να διεκδικούν τα όνειρα τους και να μας εμπνέουν. Κι εμείς, ως Δήμος και κοινωνία του τόπου που μεγαλώνουν, τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους για να τους στηρίζουμε.”