spot_img
15.6 C
Rafina
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Χτυπούσαν τις κόρες τους και τις κλείδωναν στο πλυσταριό – Σε δίκη οι γονείς

 

 

 

Στο Αυτόφωρο Τριμελές  Πλημμελειοδικείο Λάρισας εκδικάζεται η υπόθεση των δύο γονιών που κατηγορούνται για πράξεις ενδοοικογενειακής βία σε βάρος των παιδιών τους

«Έχουμε δικαίωμα από τον Θεό να σας χτυπάμε», φέρεται να υποστήριζαν στις κόρες τους για την ενδοοικογενειακή βία.

Ο 53χρονος κατηγορούμενος φέρεται να χειροδίκησε σε βάρος της 24χρονης κόρης του το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της 24χρονης, φαίνεται να επιβεβαιώνει την καταγγελία της.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο larissanet.gr ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραββαρίτης που πραγματοποίησε την εξέταση, η 24χρονη φέρει «εκτεταμένη εκχύμωση στην έξω επιφάνεια του αριστερού βραχίονα», ενώ πρόσθεσε πως φαίνεται να υπάρχει ιστορικό επαναλαμβανόμενης βίας στην κοπέλα.

Την περασμένη Πέμπτη όταν δικαζόταν η μητέρα για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης στο πλυσταριό, η 24χρονη κατέθεσε πως η ίδια και οι αδερφές της ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τους γονείς τους από νηπιακή ηλικία.

Το τελευταίο επεισόδιο σ’ αυτό το ιστορικό βίας που κατήγγειλε η 24χρονη και επιβεβαίωσαν οι δύο αδερφές της, καταγράφηκε το πρωί της Δευτέρας. Τότε, η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πατέρας της, την χτύπησε στο χέρι, γεγονός που έφερε τη σύλληψη του από την αστυνομία το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Την Τρίτη, πατέρας και μητέρα πέρασαν πάλι την πόρτα της δικαστικής αίθουσας, αυτή τη φορά κατηγορούμενοι και οι δύο καθώς και η μητέρα στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας φέρεται να έχει διαπράξει και άλλο αδίκημα παρόμοιας φύσης.

Θυμίζουμε ότι ή μητέρα έχει καταδικαστεί για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε τελικά αναβολή μετά από αίτημα της συνηγόρου των κατηγορουμένων για να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία στο πλαίσιο της υπεράσπισης τους.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι αιτήθηκαν να αρθεί η κράτηση τους και να φιλοξενηθούν σε φιλικό τους πρόσωπο στο Μακρυχώρι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, σήμερα, κάτι που το δικαστήριο απέρριψε.

Αυτή την εβδομάδα

Λέξεις της χρονιάς 2025: τι αποκαλύπτουν για τις εμμονές της ψηφιακής εποχής

Δεν θα μπορούσε να αιφνιδιάσει το γεγονός ότι για...

Εξιχνιάστηκε ληστεία γυμναστηρίου με λεία 180.000 ευρώ – 19 φορές είχαν συλληφθεί οι δράστες

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής...

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή, η«Πανδαισία» στο Πικέρμι, από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα

Σήμερα και την επόμενη Κυριακή το Εναλλακτικό Παντοπωλείο &...

Πικέρμι: Τσιμεντοστρώσεις στη βόρεια Διώνη – rpn

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έχει προχωρήσει στην υλοποίηση...

Η πολιτική αριθμητική ενός εορταστικού τραπεζιού

Στο εορταστικό τραπέζι που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα...

ΝΕΑ

Εξιχνιάστηκε ληστεία γυμναστηρίου με λεία 180.000 ευρώ – 19 φορές είχαν συλληφθεί οι δράστες

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βορειοανατολικής...

Πικέρμι: Τσιμεντοστρώσεις στη βόρεια Διώνη – rpn

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου έχει προχωρήσει στην υλοποίηση...

Η πολιτική αριθμητική ενός εορταστικού τραπεζιού

Στο εορταστικό τραπέζι που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Θύελλα...

Γιορτές, εποχές και οι μικρές μας Ιθάκες

Υπάρχουν γιορτές που κουβαλούν άρωμα παλιού χρόνου. Και υπάρχουν...

RPN.GR