Δείτε τη νέα σύνθεση του Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Α.Π

537

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Α.Π

Εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ο δημότης Σπύρος Λουκάτος και στη θέση του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπύρος Πάντζας. Επιπλέον ορίστηκε ότι η θητεία των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ορίζεται μέχρι 31/08/2021 και λήγει πάντα με την εγκατάσταση του νέου Δ.Σ

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΔΟΠΑΠ συγκροτείται από τους κάτωθι:

1. Τσεμπέρης Χρήστος (δημ. σύμβουλος παράταξης δημάρχου) με αναπληρώτρια την Τσεβά Δήμητρα (δημ. σύμβουλος παράταξης δημάρχου).

2. Γαβριήλ Παναγιώτης (δημ. σύμβουλος παράταξης δημάρχου) με αναπληρωτή τον Καλφαντή Παναγιώτη (δημ. σύμβουλος παράταξης δημάρχου).

3. Αραπκιλής Σάββας (δημ. σύμβουλος παράταξης δημάρχου) με αναπληρωτή τον Κατσουλάκη Δημήτριο (δημ. σύμβουλος παράταξης δημάρχου).

4. Δημητριάδη Ουρανία (δημ. σύμβουλος μειοψηφίας) με αναπληρώτρια την Παπαδοπούλου Αικατερίνη (δημ. σύμβουλος μειοψηφίας).

5. Βασιλόπουλος Ανδρέας (δημ. σύμβουλος μειοψηφίας) με αναπληρώτρια την Βασιλικού Βαλερή (δημ. σύμβουλος μειοψηφίας).

6. Κρόκου Μελίνα (δημότισσα) με αναπληρώτρια την Γκατσοπούλου Ευδοξία (δημότισσα).

7. Μπογιατζή Σοφία (εκπρόσωπος εργαζομένων) με αναπληρωτή τον Σπαντούρο Βασίλειο (εκπρόσωπος εργαζομένων).

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ορίζεται (σύμφωνα με την απόφ. 204/2019 του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου) μέχρι 31/08/2021 και λήγει πάντοτε με την εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μπορούν να αντικατασταθούν κατά τη διάρκεια της θητείας τους με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για σοβαρό λόγο που ανάγεται στην άσκηση των καθηκόντων τους (άρθρο 240 Ν. 3463/2006).

Τη σχετική απόφαση στη “διαύγεια” μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ