spot_img
18.6 C
Rafina
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
spot_img

Δελτίο τύπου ”Δύναμης Ανάπτυξης”

 

 

 

Δελτίο τύπου

Αν ο Βασιλόπουλος είναι ο «ιζ νο γκουντ»
ο Μπουρνούς είναι ο «βέρι μπαντ» για Δήμαρχος

Ένας δήμαρχος ο οποίος σύντομα θα καθίσει στο εδώλιο για να απολογηθεί για τις πράξεις και τις παραλείψεις του, που είχαν ως αποτέλεσμα τον Ιούλιο του 2018 να χαθούν 102 ψυχές, ένας δήμαρχος ο οποίος δεν έλαβε τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί τον Ιούλιο του 2022, η καταστροφική πυρκαγιά και οι τραγικές συνέπειές της σε Ντράφι και Διώνη, ήλθε με τη προσφιλή τακτική του, προκειμένου να αποφύγει να δώσει εξηγήσεις για ακόμη μια φορά και με μια εισήγηση που συντάχθηκε στο πόδι, να παρουσιάσει ως κατεπείγον το θέμα της εγγραφής χρημάτων στον προϋπολογισμό προκειμένου να διανεμηθούν τα επιδόματα άμεσης βιοτικής ανάγκης στους πυρόπληκτους του Ιουλίου 2022.

Ένα θέμα για το οποίο θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει η Δημοτική Αρχή, να συζητηθεί σε μια προγραμματισμένη και κανονική συνεδρίαση για να δοθούν οι απαραίτητες διευκρινήσεις.
Ο χρόνος των τριών ημερών που απαιτείται για μια κανονική συνεδρίαση δεν είναι απαγορευτικός, όταν οι κάτοικοι που επλήγησαν περίμεναν επί δύο μήνες.

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος δεν μειοψήφησε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να μην μοιραστούν τα επιδόματα άμεσης βιοτικής ανάγκης στους πυρόπληκτους του Πικερμίου, της Διώνης και του Ντραφίου.
Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος αντέδρασε απέναντι στη τακτική της δημοτικής αρχής που με κατεπείγουσες συνεδριάσεις έρχεται εν κρυπτώ, με ασαφείς εισηγήσεις και με «πολιτικό» δόλο να καλύψει τις ανεπάρκειές της.
Γραφείο Τύπου Δύναμης Ανάπτυξης
Δημοτική Παράταξη Ραφήνας Πικερμίου

Αυτή την εβδομάδα

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 25/4

Σήμερα Σάββατο φίλε μου Κριέ, καλείσαι να διαχειριστείς εσωτερικές...

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ την Κυριακή 26 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Την Κυριακή το απόγευμα,...

Συντάξεις κι Επιδόματα Απριλίου – Πότε καταβάλλονται

Συνολικά 1.177.920.384,15 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.725.124 δικαιούχους, από...

Δυστύχημα στην Εύβοια με νεκρό έναν 17χρονο: Η μηχανή του συγκρούστηκε με ασθενοφόρο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/04) στην Εύβοια,...

Έναρξη Αντιπυρικής Περιόδου με 182 φωτιές – Ανθρώπινη αμέλεια στην πλειονότητα των περιστατικών

Τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου έκρουσε...

ΝΕΑ

Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 25/4

Σήμερα Σάββατο φίλε μου Κριέ, καλείσαι να διαχειριστείς εσωτερικές...

Συντάξεις κι Επιδόματα Απριλίου – Πότε καταβάλλονται

Συνολικά 1.177.920.384,15 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.725.124 δικαιούχους, από...

Δυστύχημα στην Εύβοια με νεκρό έναν 17χρονο: Η μηχανή του συγκρούστηκε με ασθενοφόρο

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (24/04) στην Εύβοια,...

Χάθηκε στην Γαλήνη Αρτέμιδος- Δίδεται αμοιβή

Στις 21/04 χάθηκε στην περιοχή Γαλήνη Αρτέμιδος. Δεν έχει...

RPN.GR