spot_img
15.6 C
Rafina
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026
spot_img

«Δεν με κουνάει κανείς, με τα κονέ που έχω» έλεγε ο αστυνομικός της Βουλής – rpn

 

 

 

Ο αστυνομικός της Βουλής είχε μετατρέψει σε κολαστήριο το σπίτι της οικογένειας με βάναυσες κακοποιήσεις της συζύγου του και βιασμούς παιδιών. Δεν δίστασε, δε, να βάζει τα παιδιά τα ασελγούν μεταξύ τους με τον ίδιο – κατά πληροφορίες – να καταγραφεί τις αποτρόπαιες πράξεις.

Η γυναίκα, που είναι έγκυος στο 6ο παιδί της, μαζί με τα υπόλοιπα πέντε παιδιά ζούσαν για χρόνια την απόλυτη φρίκη.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σύζυγος και μητέρα των παιδιών είναι αστυνομικός και παρά το γεγονός ότι γνώριζε με λεπτομέρειες τη διαδικασία για αυτές τις υποθέσεις, δεν είχε καταφέρει να βρει το θάρρος να μιλήσει.Και αυτό γιατί, όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος συχνά επικαλούνταν το «μέσο» που είχε, λέγοντας χαρακτηριστικά πως κανείς δεν μπορεί να τον κουνήσει.

Αυτό υποστήριζε κάθε φορά που βρισκόταν κατηγορούμενος για βίαια περιστατικά. Και τα περιστατικά δεν ήταν λίγα:

«Υπήρξαν στο παρελθόν προσωπικές διαφορές με πολίτες ή συναδέλφους του που είτε αρχειοθετήθηκαν είτε αθωώθηκε. Γι’ αυτές υπήρξε η επιβολή του πειθαρχικού προστίμου, όπως προβλέπεται από το δικό μας πειθαρχικό δίκαιο. Δεν σχετίζονταν σε καμία περίπτωση με αυτά που περιγράφει η γυναίκα», είπε στο MEGA η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου.

Ο αστυνομικός είχε καταφέρει και είχε εκμηδενίσει τη σύζυγό του. Την είχε απομακρύνει από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια.

Μόνο το 2016 όταν ο αστυνομικός βρέθηκε διασωληνωμένος η γυναίκα βρήκε το θάρρος και είπε σε φιλικά της πρόσωπα όσα περνούσε. Ωστόσο, ο άνδρας συνήλθε και κανείς δεν έδωσε συνέχεια…

Τον Φεβρουάριο του 2024 η γυναίκα κατήγγειλε τον 45χρονο για ενδοοικογενειακή βία, χωρίς να αναφέρει όσα γινόντουσαν με τα παιδιά. Μέσα σε λίγες ώρες όμως θέλησε να πάρει πίσω τη μήνυση… Ωστόσο, έλαβε το Panic Button και οι αστυνομικοί επικοινωνούσαν ανά τακτά διαστήματα μαζί της.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας πριν από 4 χρόνια έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου. Τότε οι γονείς είχαν υποστηρίξει ότι πρόκειται για ατύχημα, ωστόσο τώρα οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Τα παιδιά της οικογένειας εξετάζονται από ειδικούς και παιδοψυχολόγους, ωστόσο το έργο τους είναι αρκετά δύσκολο γιατί ο αστυνομικός είχε φροντίσει να τα κάνει να αισθάνονται συνένοχα στα εγκλήματά του.

Αυτή την εβδομάδα

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαρίνο στο κοιμητήριο Βούλας – φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο σόουμαν Γιώργο Μαρίνο είπαν...

Ραφήνα: Ομιλία για την επανάσταση του 1821 με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Εν μέσω πολεμικής περιόδου οι άγνωστες αλήθειες για την...

Ο Μπραντ Πιτ στη Νέα Μάκρη: Γυρίσματα στον Ναυτικό Όμιλο και στο ιστορικό ξενοδοχείο Nireus

Κινηματογραφικό «αέρα» Χόλυγουντ έχει φέρει στη Νέα Μάκρη η...

Ανανέωση με balayage στο Κομμωτήριο Πλάτων στο Πικέρμι

Το balayage παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές...

ΝΕΑ

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο Μαρίνο στο κοιμητήριο Βούλας – φωτογραφίες

Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο σόουμαν Γιώργο Μαρίνο είπαν...

Ραφήνα: Ομιλία για την επανάσταση του 1821 με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Εν μέσω πολεμικής περιόδου οι άγνωστες αλήθειες για την...

Ανανέωση με balayage στο Κομμωτήριο Πλάτων στο Πικέρμι

Το balayage παραμένει μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές...

Τριγλία Ραφήνας – Κρυονέρι: Όλοι στο γήπεδο την Κυριακή

Σημαντικό παιχνίδι δίνει η Τριγλία Ραφήνας την Κυριακή 15...

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/3

Αναλυτικά τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/3 Αγαπητέ μου Κριέ, η...

RPN.GR