Δεν πέρασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρ-Π, θέμα που ήρθε προ ημερησίας διάταξης.

323
SONY DSC

Έπειτα από διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Ρ-Π Ε. Μπουρνού και του Αντιδημάρχου Α. Βασιλόπουλου , υπήρξε ενημέρωση από τον πρόεδρο του ταμείου για ύπαρξη προγραμμάτων που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και ειδικότερα ενημερώσεις που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ενημερώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν απο Μ.Κ.Ο και το ύψος της χρηματοδότησης φτάνει στο ύψος των 50.000€. Το θέμα της υποβολής πρότασης για ένταξη στο πρόγραμμα ήρθε σε συζήτηση προ ημερησίας διάταξης στο Δημ. Συμβούλιο και δεν πέρασε.

Ο Δήμαρχος, μετά την απόρριψη του θέματος ανέφερε προς τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι θα αναγκαστεί να συγκαλέσει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο , ενώ ο επικεφαλής της Αξ. Αντιπολίτευσης Δ. Φαφούτης απευθυνόμενος στο Δήμαρχο ανέφερε “ζητάτε να ψηφίσουμε γουρούνι στο σακί;”

“Είναι προφανές ότι ο Διευθ. Σύμβουλος της ΜΚΟ θα έχει συζητήσει με τον κ. Δήμαρχο ή τον κ. Βασιλόπουλο και θεωρώ ότι μέχρι 14 Φεβ που λήγει η προθεσμία υποβολής προτάσεων ένταξης στο πρόγραμμα , θα μπορούσε να συγκληθεί ένα δημ. συμβούλιο και να έχουμε πλήρη ενημέρωση” ανέφερε ο τ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης.