Δέσποινα Γκικάκη “Ευελπιστούμε να κλείσει η χρονιά στον Ο.Λ.Ρ με θετικό πρόσημο, σε αντίθεση με τη περσινή που έκλεισε με ζημίες”

458

… Και ενώ στα αποτελέσματα 9μήνου υπήρχε αρνητική απόκλιση σε σχέση με τα προϋπολογισθέντα σε ποσοστό -37,7%, Πρόεδρος , Διευθύνουσα Σύμβουλος και προσωπικό, “πέταξαν τα ρολόγια τους”, στρώθηκαν στη δουλειά και η πρόβλεψη για το κλείσιμο του χρόνου, αναφέρει θετική απόκλιση σε ποσοστό 10% έως 13%.

Απλές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Δύο οχήματα που ήταν για χρήση απο πρόεδρο και Διευθύνοντα/σα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ρ, θα αποτελούν παρελθόν. Το ένα παραδόθηκε και το άλλο σύντομα και μετά την ολοκλήρωση κάποιων γραφειοκρατικών διαδικασιών θα παραδοθεί και αυτό. Και μπορεί οι βενζίνες , οι ασφάλειες και τα αναλώσιμα για δύο αυτοκίνητα να μην ήταν και τα υπέρογκα έξοδα για τον Ο.Λ.Ρ, αλλά σίγουρα είναι ένα δείγμα του πνεύματος που επικρατεί.

“Ευελπιστούμε να κλείσουμε το 2019 με σημαντικά κέρδη , σε αντίθεση με το 2018, που έκλεισε με ζημίες -245.000,00€” ανέφερε σε δήλωσή της στο rpn.gr η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ο.Λ.Ρ Α.Ε Δέσποινα Γκικάκη.