Δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Γεωργία Περαματζή από το Πικέρμι!(φωτο-βίντεο)

612

Πολύ σημαντικές διακρίσεις για τον ελληνικό αθλητισμό και το άθλημα της κλειστής κωπηλασίας πέτυχε η αθλήτριά μας Γεωργία Περαματζή από το Πικέρμι, με την πολύτιμη καθοδήγηση της προπονήτριάς της Ιωάννας Διακουμή, κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στους αγώνες British Rowing Virtual Championship που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 28 και 29 Ιουνίου 2020.

Για το πρώτο χρυσό που κέρδισε η Γεωργία στον αγώνα 2000 μέτρων γυναικών 40-49 ετών στο British Rowing Virtual Championships σας ενημερώσαμε το Σάββατο με σχετικό μας άρθρο.

Εχθές Κυριακή 28 Ιουνίου αγωνίστηκε και στα 500 μέτρα κλειστής κωπηλασίας όπου επίσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο!

Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από τον επίσημο Βρετανικό Οργανισμό Κωπηλασίας, δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλητές να αγωνιστούν από τον χώρο τους και δήλωσαν συμμετοχή αθλητές από όλο τον κόσμο.

Η αθλήτριά μας διακρίθηκε για τις επιδόσεις της ανάμεσα από αθλητές από όλο τον κόσμο και κατατάχθηκε πρώτη στα 500 και 2000 μ γυναικών, ηλικίας 40-49 με χρόνους 1:31:1 και 7:05:5 αντίστοιχα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Γεωργία Περαματζή, λίγους μήνες νωρίτερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι, είχε κατακτήσει και πάλι την πρώτη θέση στα 500μ, διαγράφοντας χρόνο 1:32:4.όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το rpn.gr.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια Γεωργία και θα είμαστε εδώ να σε θαυμάζουμε και να σε χειροκροτούμε!

Κατερίνα Τράση