Διαμερίσματα στο Πικέρμι, κοντά στο εκθεσιακό αεροδρομίου Metropolitan expo.

1268

Αυτό που έλειπε από το Πικέρμι!

Στην λεωφόρο Μαραθώνος 72,στην καρδιά του Πικερμίου,δέκα κομψά.ολοκαίνουργια διαμερίσματα,το καθένα με τον δικό του χαρακτήρα και χρώμα,προσφέρονται για βραχυχρόνια μίσθωση!

Το CHROMA lodge σας προσφέρει την πιο κοντινή λύση διαμονής αν πρόκειται να επισκεφθείτε τις πολλές εκθέσεις που ξεκινάνε κοντά μας από δω και στο εξής!

Το CHROMA lodge σας προσφέρει μια εντελώς νέα εμπειρία διαμονής!

Εκτός από τους επισκέπτες που έρχονται από τις τέσσερις άκρες του κόσμου,και προτιμούν τα μοντέρνα αυτά διαμερίσματα προκειμένου να ταξιδέψουν την επόμενη ημέρα με πλοίο από την Ραφήνα,ή με αεροπλάνο από το αεροδρόμιο των Σπάτων,υπάρχουν και οι Έλληνες που ταξιδεύουν από όλες τις πόλεις της Ελλάδος για να παραστούν σε γάμους προσφιλών τους προσώπων στα κτήματα που υπάρχουν στα Μεσόγεια,ή άνθρωποι που έρχονται για ιατρικούς ή άλλους λόγους στην Αττική και δεν θέλουν να μείνουν στο κέντρο της Αθήνας,αλλά στον καθαρό αέρα του Πικερμίου,και ταυτόχρονα να είναι κοντά σε όλες τις συγκοινωνίες!

Στο 21ο χλμ του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, στο κέντρο της πόλης του Πικερμίου, 10 διαμερίσματα των 70, 35 και 30 τετραγωνικών μέτρων. Όλα προσφέρουν άνετους χώρους για έως 2 ή 4 άτομα.

Στον 1ο και τον 2ο όροφο παρέχονται αυτόνομα κοινόχρηστα ηλιόλουστα μπαλκόνια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας, σαλόνι και εσωτερικός χώρος

Τα επισκεφθήκαμε και μας έκανε εντύπωση ο μοντέρνος τους σχεδιασμός,τα σύγχρονα υλικά,η καθαριότητα,οι πολλές ανέσεις που προσφέρουν στους τυχερούς που θα τα προτιμήσουν!

Δυνατότητα μεταφοράς από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή το λιμάνι της Ραφήνας από δικό τους συνεργάτη κατόπιν αιτήματος με έξτρα χρέωση.

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Για να μπείτε,χρειάζεστε μόνο ένα μοναδικό κωδικό PIN χωρίς την ανάγκη κλειδιών. Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα και άνετη πρόσβαση για άτομα με κινητικές δυσκολίες, χωρίς σκαλοπάτια από το χώρο στάθμευσης προς όλα τα διαμερίσματα.

Να μην ξεχάσουμε ότι δέχεται και ζώα επίσης!

Καλή σας διαμονή στα CHROMA Lodge!

K.T