Διασώστες ΕΚΑΒ : Ευχές για γρήγορη ανάρρωση Πατέρα Απόστολε!

403

Με μια συγκινητική τους ανάρτηση , οι συνάδελφοι του πατρός Αποστόλου Δάμκαλη , που είναι και διασώστης του ΕΚΑΒ, του εύχονται γρήγορη ανάρρωση έπειτα απο ατύχημα που είχε πρόσφατα και τραυματίστηκε στον ώμο.

Ακολουθεί η ανάρτηση.

Είναι από τα στελέχη που είναι μαζί μας από το ξεκίνημα. Νέος υπάλληλος τότε, δεν δίστασε να μπει στην Ομάδα και σε δύσκολες εποχές και συνθήκες, να εκτεθεί μαζί μας και να βάλει πολλά λιθαράκια, σ’ αυτό που χτίσαμε.
Είναι μαζί μας σε όλη την δεκάχρονη διαδρομή του Τομέα.
Ταυτόχρονα, ανάμεσα σε υπηρεσίες, εκπαίδευση και οικογένεια, βρήκε τον χρόνο και την δύναμη να ικανοποιήσει και μια άλλη μεγάλη επιθυμία του. Να ακολουθήσει τον δρόμο του Θεού.
Σε διπλό ρόλο, τα τελευταία χρόνια, είναι γνωστός σε όλους και έχει κερδίσει την συμπάθεια του κόσμου και των συναδέλφων. Ακούει θετικά, αλλά και αρνητικά σχόλια, πολλά μπράβο, αλλά και επικρίσεις.
Εδώ και λίγον καιρό, ένα μικρό πρόβλημα στον ώμο, δεν του επιτρέπει να οδηγεί μοτοσικλέτα και θα μείνει για κάποιο διάστημα μακριά μας.
Οι τομείς του Κέντρου Αθήνας, δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτόν. Όπου συναντιούνται μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ, είτε αυτοί που τον συμπαθούν πολύ, είτε αυτοί που τον συμπαθούν λιγότερο, το πρώτο θέμα συζήτησης, είναι “ο παπάς”. Πότε θα γυρίσει, πως πάει το χέρι του. Λείπει σε όλους.
Apostolos Damkalis σου ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση, σιδερένιος και πάλι μαζί μας σύντομα.