spot_img
25.9 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Διεθνής διάκριση για τη Ραφήνα: Ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας Techno 293

 

 

Μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τη Ραφήνα, καθώς δύο νεαροί αθλητές της πόλης μας ανέβηκαν στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ιστιοσανίδας Techno 293, που διεξήχθη στην Όστια της Ιταλίας από τις 15 έως τις 20 Απριλίου 2025.

Η 13χρονη Ηλιάνα Παναγή, μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου στο 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία U15 κοριτσιών, επιδεικνύοντας σταθερότητα και εξαιρετική τεχνική καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Παράλληλα, ο 14χρονος Γιώργος Κανελλόπουλος, μαθητής της Β’ Γυμνασίου στο ίδιο σχολείο, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία U17 αγοριών. Ο Γιώργος αγωνίζεται με την υποστήριξη της Motor Oil, η οποία συμβάλλει ενεργά στην προετοιμασία και τη συμμετοχή του σε υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.

Και οι δύο αθλητές ανήκουν στον Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο και εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα, φέρνοντας διεθνή διάκριση όχι μόνο για τη χώρα, αλλά και για τη Ραφήνα, η οποία μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται για την ανάδειξη νέων ταλέντων στον χώρο της ιστιοσανίδας.

Η συνολική παρουσία της ελληνικής αποστολής ήταν εντυπωσιακή, καθώς κατέκτησε μετάλλια σε πολλές κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας πως η Ελλάδα αποτελεί μια από τις κυρίαρχες δυνάμεις στον χώρο του windsurf νέων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές τους και τις οικογένειές τους για την αφοσίωση και την προσπάθειά τους. Το μέλλον της ελληνικής ιστιοσανίδας προμηνύεται λαμπρό – και η Ραφήνα είναι ήδη στην κορυφή!

Αυτή την εβδομάδα

Γεράσιμος Βουδούρης για το ιατρείο στο Κολωνάκι: «Όλοι γνώριζαν για την πλασμαφαίρεση»

Σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία του ιατρείου στο Κολωνάκι,...

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

ΝΕΑ

Μεγάλη νησιώτικη γιορτή στο Πικέρμι με την Αθλητική Ένωση Πικερμίου

Μια μεγάλη γιορτή με άρωμα Αιγαίου διοργανώνει η Αθλητική...

Πικέρμι: Η εβδομάδα στρώνει τραπέζι στο Οβελιστήριο των Φίλων

Κάθε ημέρα και μια διαφορετική σπιτική γεύση! Στο Οβελιστήριο...

Revoil Νικολάου Πικέρμι: Εσύ γνωρίζεις τη σωστή πίεση των ελαστικών σου;

Η σωστή πίεση των ελαστικών συμβάλλει στην ασφαλή οδήγηση,...

RPN.GR