spot_img
29.7 C
Rafina
Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου: Ο αθλητισμός είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον – Ευχαριστούμε τα αθλητικά μας σωματεία

 

 

Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλα τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση της Υπηρεσίας και συνεργάζονται με υπευθυνότητα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει ότι ο αθλητισμός προχωρά μόνο μέσα από τη συνεννόηση, τον αμοιβαίο σεβασμό και την κοινή προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων.

Τα αθλητικά σωματεία αποτελούν την ψυχή των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Είναι οι άνθρωποι που καθημερινά, με εθελοντισμό, προσωπικό χρόνο, αφοσίωση και αγάπη για τον αθλητισμό, κρατούν τους χώρους ζωντανούς, διαμορφώνουν χαρακτήρες, μεταδίδουν αξίες και προσφέρουν στα παιδιά και στους νέους την ευκαιρία να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να εξελιχθούν μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον. Η προσφορά τους στην τοπική κοινωνία είναι ανεκτίμητη και αξίζει τη στήριξη όλων μας.

Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε και κατά την τελετή στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκου Πιερρακάκη, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επενδύσεις για το μέλλον της χώρας, καθώς η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών και των σωματείων είναι επένδυση στους ανθρώπους και στη νέα γενιά.

Με το ίδιο πνεύμα, ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου προχωρά στην ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων, εφαρμόζοντας το θεσμικό πλαίσιο που έχει εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, με σαφείς κανόνες, δικαιώματα και υποχρεώσεις για όλα τα αθλητικά σωματεία, διασφαλίζοντας τη νομιμότητα, την ασφάλεια και την εύρυθμη λειτουργία των χώρων άθλησης.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά όλα τα αθλητικά σωματεία για τη συνεργασία, την υπευθυνότητα και το πνεύμα συνεννόησης που επέδειξαν. Η κοινή μας προσπάθεια αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ώστε οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις να συνεχίσουν να αποτελούν χώρους άθλησης, δημιουργίας, παιδείας και κοινωνικής προσφοράς για όλους τους δημότες.

Αυτή την εβδομάδα

«Σπίτι μου 3»: Το σχέδιο για φθηνότερα στεγαστικά δάνεια που πάει στη ΔΕΘ

Με το στεγαστικό πρόβλημα να πιέζει ολοένα και περισσότερα...

Πού σχεδιάζεται ένα από τα μεγαλύτερα υπόγεια πάρκινγκ της Αθήνας

Ένα από τα μεγαλύτερα υπόγεια πάρκινγκ της Αθήνας σχεδιάζεται...

Σπάτα Αρτέμιδα: Η αλήθεια για την προμήθεια λιπασμάτων από τον δήμο

Τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται να παρουσιαστεί ως «σκάνδαλο» μια...

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Φίλε μου Κριέ,...

Σταύρος Φλώρος: Από τα μελίσσια της Καβάλας στη δικαστική μάχη των 100 εκατ. δολαρίων με την παραγωγή του Survivor

Από τη Μεσορόπη Καβάλας και τις οικογενειακές δουλειές στα...

ΝΕΑ

«Σπίτι μου 3»: Το σχέδιο για φθηνότερα στεγαστικά δάνεια που πάει στη ΔΕΘ

Με το στεγαστικό πρόβλημα να πιέζει ολοένα και περισσότερα...

Πού σχεδιάζεται ένα από τα μεγαλύτερα υπόγεια πάρκινγκ της Αθήνας

Ένα από τα μεγαλύτερα υπόγεια πάρκινγκ της Αθήνας σχεδιάζεται...

Σπάτα Αρτέμιδα: Η αλήθεια για την προμήθεια λιπασμάτων από τον δήμο

Τις τελευταίες ημέρες επιχειρείται να παρουσιαστεί ως «σκάνδαλο» μια...

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας Κριός: Φίλε μου Κριέ,...

Μαραθώνας: «Δεν θυμάμαι πού την έβαλα» λέει η 68χρονη για την εξαφανισμένη μητέρα της

Νέα διάσταση λαμβάνει η υπόθεση εξαφάνισης ηλικιωμένης γυναίκας στον...

Κρήτη: Νεκρός εντοπίστηκε πρώην αντιδήμαρχος σε χωράφι- Έφερε τραύμα από καραμπίνα

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Πέμπτης 3 Σεπτεμβρίου στην...

Στην Θύελλα ο Δημήτρης Αποστολάκης

Η Θύελλα Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου δεξιού...

RPN.GR