Δημ. Σύμβουλος Γεράσιμος Βουδούρης : Δίπλα στους κατοίκους, κατά της κεραίας … και κατάθεση μήνυσης!

1151

“Στη χθεσινή κινητοποίηση των κατοίκων θα ήμουν αν με είχαν ενημερώσει και θα υπέγραφα αν μου είχε ζητηθεί”

Μετά τις αναρτήσεις μας που αφορούσαν την κεραία που τοποθετήθηκε στις “Μαρίκες” της Ραφήνας (ΕΔΩ και ΕΔΩ) επικοινώνησε μαζί μας ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ “Φ. Καβουνίδης” Γεράσιμος Βουδούρης , ο οποίος μας ενημέρωσε για τα παρακάτω :

“Την πρώτη ημέρα της εγκατάστασης της κεραίας και αμέσως μόλις πληροφορήθηκα το γεγονός , ειδοποίησα τον αρμόδιο Αστυνομικό Δημήτριο Δελτσίδη, ο οποίος εγκαίρως έφτασε στο τόπο του συμβάντος , πλην όμως δεν μπορούσε να επέμβει και να διακόψει τη διαδικασία εγκατάστασης, διότι οι εμπλεκόμενοι εμφάνισαν όλα τα προβλεπόμενα και νόμιμα έγγραφα

Για τη χθεσινή του απουσία απο τη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης της κεραίας στη περιοχή “Μαρίκες” ο Γεράσιμος Βουδούρης δήλωσε :

“Την ημέρα της συγκέντρωσης των κατοίκων (Κυριακή 10 Νοεμβρίου) , η κινητοποίηση όπως έμαθε έγινε με e-mail κατοίκου της περιοχής. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΝΕΝΑ E-MAIL. Αν ελάμβανα και εγώ e-mail δεν είχα κανένα λόγο να μην συμμετάσχω στη διαμαρτυρία των κατοίκων και πιστεύω ότι και αυτός ήταν ο λόγος που δικαιολογεί την εμφάνιση ενός μόνο δημ. συμβούλου που προφανώς ειδοποιήθηκε.”

Ο Γεράσιμος Βουδούρης όμως αναφέρθηκε και σε δύο ακόμη σημαντικά θέματα στις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν αλλά και τον συκοφαντικό – σύμφωνα με την άποψή του – ισχυρισμό που ακούστηκε ότι η κεραία τοποθετήθηκε για να εξυπηρετεί ιατρούς που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στη περιοχή.

“Επιπλέον για τη λίστα με τη συγκέντρωση των υπογραφών των κατοίκων που δημοσιοποιήθηκε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε μου ζητήθηκε απο κάποιον να υπογράψω και ΘΕΩΡΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΙΠΕ O ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΙΑΤΡΩΝ-ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ (ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΗΜΑΤΟΣ) ΕΧΑΝΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ” για τον λόγο αυτό θα καταθέσω μήνυση!