Δήμαρχος Ε. Μπουρνούς για την απομάκρυνση των καμένων “Δυστυχώς ο προγραμματισμός του Υπουργείου (Υπουργός Χ. Σπίρτζης) δεν ήταν σωστός…Είχα κάνει άλλες εισηγήσεις… “κατέρρευσε” η δωρεάν απομάκρυνση”

927

Για όλα όσα συνέβησαν στη Ραφήνα και αφορούν την καθυστέρηση της απομάκρυνσης των καμένων από το οικόπεδο στο Νέο Βουτζά, “φταίει” το Υπουργείο Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων (Υπουργός Χ.Σπίρτζης).

Δήμαρχος Ε. Μπουρνούς : “Το οικόπεδο νοικιάστηκε για έξι (6) μήνες γιατί αυτός ήταν ο προγραμματισμός της προηγούμενης κυβέρνησης, για να ολοκληρωθεί το έργο. Δυστυχώς ο προγραμματισμός ο οποίος έγινε δεν ήταν σωστός είχα κάνει άλλες εισηγήσεις. Βέβαια δεν εκτελούσα εγώ το έργο , ακολούθησαν μια άλλη πορεία….”

Α. Πορτοσάλτε : Τίνος έργο ήταν αυτό;

Δήμαρχος Ε. Μπουρνούς :Ήταν έργο που γινόταν μέσω του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών …

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό απόσπασμα απο τη συζήτηση που έγινε σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ μεταξύ του Α. Πορτοσάλτε και του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου, εκεί που θα ακούσετε τον Δήμαρχο να λέει ότι το Υπουργείο Υποδομών – Μεταφορών και Δικτύων (Υπουργός Χ. Σπίρτζης) διαχειρίστηκε μια τεράστια χορηγία του ενός εκατομμυρίου του Ομίλου Κοπελούζου προς την πυρόπληκτη περιοχή ….και κάποια στιγμή (η διαχείριση της κοπής των κορμών , της περισυλλογής, του θρυμματισμού και της δωρεάν απομάκρυνσης) κατέρρευσε!

Το ηχητικό απόσπασμα μπορείτε να το ακούσετε ΕΔΩ μετά το 1:14:15