spot_img
26.2 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Δήμητρα Ματσούκα: Η απάντησή της για το αν θα αλλάξει το επίθετό της

 

 

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή της από τις Βρυξέλλες την νεόνυμφη Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός ταξίδεψε στις Βρυξέλλες με τον σύζυγό της πλέον, Πέτρο Κόκκαλη, καθότι ο ίδιος είναι ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρέπει να είναι παρών στις διασκέψεις της Ευρωβουλής.

Η Δήμητρα Ματσούκα που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του Πέτρου Κόκκαλη την περασμένη Παρασκευή (1/12), σε μια κλειστή τελετή με μόλις 60 καλεσμένους κάτι που ήθελε η ίδια όπως επισήμανε στις πρώτες της δηλώσεις ως παντρεμένη «Ήθελα ο γάμος μου να είναι κρυφός και το καταφέραμε, δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη. Έτσι απλά το ήθελα και έτσι απλά έγινε», αφού καλημέρισε τους δημοσιογράφους, άρχισε να τρέχει προκειμένου να τους αποφύγει.

Όταν μάλιστα οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν αν θέλει να συνεχίσουν να την αποκαλούν «κυρία Ματσούκα» ή «κυρία Κόκκαλη» εκείνη απάντησε: «Να με λέτε όπως με ξέρετε».

Μετά από επτά χρόνια σχέσης και αιφνιδιάζοντας τα μέσα ενημέρωσης, η ηθοποιός και ο ευρωβουλευτής παντρεύτηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, με κουμπάρους τους εικαστικούς Χάρη Λίθο, Μαρία Αντελμάν και τον επιχειρηματία Δημήτρη Τζιώτη.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο Διόνυσος Zonar’s κάτω από την Ακρόπολη.

Η εκπομπή «Πρωινό» μετέδωσε πλάνα από τον πρώτο χορό του ζευγαριού, στο κέντρο όπου υποδέχτηκε τους λίγους καλεσμένους.

«Είναι πολύ αγαπημένοι κι ερωτευμένοι, εγώ που τους έχω ζήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τις εικόνες που εξασφάλισε η εκπομπή του.

Λίγες ώρες μετά τον γάμο της και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε κανονικά στο θέατρο για τις ανάγκες της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί και εκεί πέταξε στο κοινό την ανθοδέσμη της.

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς...

RPN.GR