spot_img
22 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Δημήτρης Κόκοτας: Η απόφαση της συζύγου του για την κηδεία

 

 

Βυθισμένη στο πένθος, η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα, Κατερίνα Πετράκη, καλείται μαζί με την κόρη τους και τους στενούς συγγενείς να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιθυμία της οικογένειας είναι η κηδεία να πραγματοποιηθεί μακριά από τις κάμερες, τα επίμονα τηλεφωνήματα και τη δημοσιογραφική πίεση. Η Κατερίνα Πετράκη φέρεται να ζητά τον απαραίτητο χώρο και χρόνο, προκειμένου οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα στον Δημήτρη Κόκοτα να τον αποχαιρετήσουν με ηρεμία, αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Στο πλευρό της βρίσκονται η κόρη που απέκτησε με τον τραγουδιστή, καθώς και η αδελφή του, Έλλη Κόκοτα. Οι δύο γυναίκες παρέμειναν κοντά του καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς νοσηλείας του, διατηρώντας μέχρι το τέλος την ελπίδα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026, σε ηλικία 57 ετών, έπειτα από σχεδόν δυόμισι χρόνια νοσηλείας. Είχε υποστεί έμφραγμα στις 28 Μαρτίου 2024, κατά τη διάρκεια πρόβας για το τηλεοπτικό πρόγραμμα «J2US». Η σύζυγός του, μιλώντας μετά τον θάνατό του, ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για τη μάχη που έδωσαν όλο αυτό το διάστημα.

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι – Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Αθήνα

Σύγκρουση δύο αυτοκινήτων πριν από τα τρία φανάρια –...

Χρυσοστόμεια 2026 στη Ραφήνα: Τέσσερις ιστορικοί προσφυγικοί σύλλογοι τίμησαν τον Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης (πολλά βίντεο)

Σε κλίμα συγκίνησης και αθλητικής συναδέλφωσης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα...

Χρήστος Τσεμπέρης για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας: «Θετική εξέλιξη, αλλά να μην μείνει “κολοβή”»

Θετικά υποδέχεται την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στο κέντρο...

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε 200 νέες θέσεις για να ενισχύσουμε τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας»

Με 200 εργαζομένους ενισχύονται τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας του...

Νέα Μάκρη: 8ο Τουρνουά Μνήμης «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» με Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Τσαρτσαρή και Θοδωρή Παπαλουκά

8ο Τουρνουά Μνήμης «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» Μια ακόμη διοργάνωση ολοκληρώθηκε. Και...

ΝΕΑ

Νέα Μάκρη: 8ο Τουρνουά Μνήμης «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» με Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Τσαρτσαρή και Θοδωρή Παπαλουκά

8ο Τουρνουά Μνήμης «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» Μια ακόμη διοργάνωση ολοκληρώθηκε. Και...

Γραμμή 314: Η Ραφήνα αποκτά ενισχυμένη σύνδεση με τον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας- στάσεις – δρομολόγια

Σημαντική αναβάθμιση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της Ραφήνας φέρνει η...

RPN.GR