Δημήτρης Λυμπερόπουλος: Γιατί αναβλήθηκε η κηδεία της «σκιάς» του Ωνάση

407

Ακυρώθηκε ξαφνικά η κηδεία του γνωστού κοσμικογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Με τα λουλούδια στο χέρι έμειναν φίλοι και παλιοί συνεργάτες του δημοσιογράφου και βιογράφου του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλου οι οποίοι συγκεντρώθηκαν την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να που το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα.

Ενώ όλα ήταν έτοιμα και η κηδεία είχε προγραμματιστεί για τις 16:30,οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν ότι αναβάλλεται.

Στο νεκροταφείο για το τελευταίο “αντίο” περίμενε υπομονετικά, με ένα μπουκέτο λευκά τριαντάφυλλα, και η σύζυγος ενός εκ των παραγωγών της αμερικανικής κινηματογραφικής εταιρείας Fox, η οποία θυμήθηκε περιστατικά με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο και την Τζέιν Μάνσφιλντ, όταν ο σύζυγός της την είχε φέρει στην Ελλάδα. «Ο Δημήτρης ήταν πολύ σπουδαίος και τον αγαπούσαν όλοι οι παλιοί και γι’ αυτό ήταν πάντα δίπλα του», δήλωσε στην Espresso.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso «Η κηδεία αναβάλλεται. Δεν γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθεί, μιας και πρέπει να υπογράψει κάποιος συγγενής, για να πάρουν τη σορό από το νοσοκομείο και από εκεί να τη μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροτομή», δήλωσε ο φύλακας του κοιμητηρίου, ο οποίος ενημερώθηκε για την αναβολή της κηδείας μόλις λίγη ώρα πριν από το καθορισμένο ραντεβού.

Τελικά σύμφωνα με ενημέρωση που δίνει η ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος θα κηδευτεί αύριο, Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, στις 17:00 το απόγευμα, στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

wnasis_1908_1-768x416.jpg
https://www.newsbomb.gr