spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Δήμος Αθηναίων: Χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης για άστεγους – rpn

 

 

Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) οργάνωσε σήμερα, χριστουγεννιάτικο γεύμα αλληλεγγύης για άστεγους και ευάλωτους συμπολίτες μας, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα.

«Τα Χριστούγεννα σημαίνουν αγάπη και κατανόηση. Να βοηθήσουμε όσο περνάει από το χέρι μας και να χαρίσουμε το δώρο της προσφοράς. Στον Δήμο Αθηναίων, μέσω του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη κάθε μέρα και όχι μόνο τις εορτές. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο χαρούμενα Χριστούγεννα» δήλωσε ο κ. Δούκας.

Η πρόεδρος του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Τζίνη Γεννηματά, ανέφερε: «Αυτή η Χριστουγεννιάτικη γιορτή είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την ανθρωπιά μας στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Καλούμε όλους να συμμετάσχουν και να συνεισφέρουν με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, γιατί η αλληλεγγύη είναι το καλύτερο δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε αυτές τις γιορτές».

Σύμφωνα με τον Δήμο Αθηναίων «τα 2.300 “γεύματα αγάπης” για τα Χριστούγεννα (1.300) και την Πρωτοχρονιά (1.000) είναι μια προσφορά της Lidl Hellas. Επιπλέον, η εταιρεία, δώρισε 1.000 λούτρινα κουκλάκια, 250 παιχνίδια και 300 παραμύθια.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR