spot_img
29.1 C
Rafina
Τετάρτη, 17 Ιουνίου, 2026
spot_img

Δήμος Παλλήνης: Ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρώτο αtυπιkό camp

 

 

 

Ξεκινούν – σήμερα 17 Ιουνίου – οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρώτο αtυπιkό camp του Δήμου Παλλήνης.

Το αtυπιkό ♾️ κάνει το πρώτο του βήμα με ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα αφιερωμένο στη νευροδιαφορετικότητα.

✔️ Ο Δήμος Παλλήνης, σε συνεργασία με την Αβάλη ΑΜΚΕ, εγκαινιάζει φέτος το πρώτο αtυπιkό camp, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα αφιερωμένο στη νευροδιαφορετικότητα και σχεδιασμένο για νευροδιαφορετικά παιδιά, εφήβους και νέους του Δήμου που δεν φοιτούν σε τυπικά σχολικά πλαίσια.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2026, στις 08:00 π.μ., μέσω της ιστοσελίδας www.atypiko.gr.

✔️Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Παλλήνης, υπό την εποπτεία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Οικογένειας και Προσχολικής Αγωγής, Φιλίτσας Δασκαλάκη, σε συνεργασία και υπό την επιστημονική εποπτεία της Αβάλη ΑΜΚΕ.

✔️ Για τρεις εβδομάδες, από τις 22 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου 2026, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες μέσα από δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην κατασκήνωση της Αβάλη στο Ζούμπερι, αλλά και μέσα από δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Παλλήνη και σε άλλους χώρους.

Στόχος του αtυπιkού camp είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς, συμπεριληπτικού και υποστηρικτικού περιβάλλοντος, όπου κάθε παιδί και νέος θα μπορεί να εκφραστεί, να κοινωνικοποιηθεί και να αναπτύξει τις δεξιότητές του, με σεβασμό στις ανάγκες και τη μοναδικότητά του.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα ακολουθήσει αξιολόγηση των αιτήσεων και των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

Δελτίο Τύπου

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Διαμαρτυρία μέλους πληρώματος για κλήση στάθμευσης – «Πληρώνουμε στον Δήμο και παρ’ όλα αυτά μας γράφουν»

Έντονη διαμαρτυρία εκφράζει μέλος πληρώματος πλοίου που εργάζεται στο...

Οι άμεσες καταβολές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

Συνολικά 50.393.656,46 ευρώ θα καταβληθούν σε 48.150 δικαιούχους, από...

Tα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17/6

Σήμερα Τετάρτη, Κριέ μου, η ημέρα σου διαμορφώνεται μέσα από...

Ετοιμότητα δήμου Παλλήνης για την προστασία των ζώων σε περίπτωση πυρκαγιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

Σχέση γονέων και παιδιών και η συνεχής παρακολούθηση μέσω κινητών

Οι γονείς και τα ενήλικα παιδιά τους φαίνεται να...

ΝΕΑ

Οι άμεσες καταβολές από ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ

Συνολικά 50.393.656,46 ευρώ θα καταβληθούν σε 48.150 δικαιούχους, από...

Tα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17/6

Σήμερα Τετάρτη, Κριέ μου, η ημέρα σου διαμορφώνεται μέσα από...

Ετοιμότητα δήμου Παλλήνης για την προστασία των ζώων σε περίπτωση πυρκαγιάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

Σχέση γονέων και παιδιών και η συνεχής παρακολούθηση μέσω κινητών

Οι γονείς και τα ενήλικα παιδιά τους φαίνεται να...

Παραλία Μαραθώνος: Γενική Συνέλευση του Συλλόγου «Ηρώδης Αττικός»

Ηρώδης Αττικός - Γεν. Συνέλευση, Σάββατο 20/06/2026, 19:oo μ.μ. Marathon...

PosoKanei.gov: Στον «αέρα» η νέα πλατφόρμα για την προστασία των καταναλωτών

Στον «αέρα» βγαίνει από σήμερα η νέα ψηφιακή πλατφόρμα...

RPN.GR