Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου:Η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου βάσει χρονοδιαγραμμάτων στην Ανατολική Αττική

394

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ραφήνας Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού με τον Εκτελεστικό Πρόεδρο της ΕΔΑ Αττικής  Πιέρρο Χατζηγιάννη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Ραφήνας Πικερμίου, με αντικείμενο την όδευση του κεντρικού αγωγού παροχής φυσικού αερίου  μέχρι και το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, ξεκινώντας από τον Κόμβο  της Ανθούσας .

Επιβεβαιώθηκε η αμετακίνητη βούληση τόσο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου, όσο και της ΕΔΑ Αττικής, για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου με βάση τα συμφωνημένα χρονοδιαγράμματα  και συζητήθηκαν οι λύσεις για  να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην υλοποίηση των  προβλέψεων του μνημονίου συνεργασίας των δυο πλευρών, ώστε παρά το δυσμενές περιβάλλον λειτουργίας και εργασίας για όλους λόγω  των μέτρων για την αντιμετώπιση του COVID – 19, το έργο να συνεχιστεί  απρόσκοπτα.

Εξετάστηκαν και αναλύθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες και το συνολικό πλάνο εκτέλεσης για το συνολικό έργο της επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Αττική.

Είχε προηγηθεί σειρά συσκέψεων και τηλεδιασκέψεων με την  ηγεσία και τα αρμόδια στελέχη της ΕΔΑ Αττικής και τα στελέχη του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα