spot_img
19.2 C
Rafina
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
spot_img

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Με ανοιχτή αγκαλιά στην «Πορεία της Γαλιλαίας» – Μήνυμα ζωής, ελπίδας και πολιτισμού!

 

 

 

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, η Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» διοργανώνει την εμβληματική «Πορεία της Γαλιλαίας», έναν θεσμό ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης προς τους ασθενείς που δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025, με ώρα έναρξης 19.30 και σημείο αναφοράς τη Ραφήνα, που έχει την τιμή να είναι ο Δήμος Φιλοξενίας.

Την ευθύνη της διοργάνωσης στην πόλη μας έχει αναλάβει ουσιαστικά ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, σε αγαστή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής. Από την πλευρά του Δήμου, το Τμήμα Πολιτισμού με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Θωμά Μαυρογόνατο και όλα του το επιτελείο, εργάζεται μεθοδικά ώστε η εκδήλωση να διεξαχθεί άψογα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, προσφέροντας στους πολίτες μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής .

Η «Πορεία» θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παντοβασίλισσα) και θα καταλήξει στο Πάρκο Καραμανλή, δια μέσου της οδού Αραφηνίδων Αλών. Εκεί, στο φιλόξενο χώρο του Δήμου μας, θα κορυφωθεί η εκδήλωση με συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη Χρήστου Θηβαίου, πλαισιωμένου από τις συνθέσεις του Παναγιώτη Μάργαρη.

Η «Γαλιλαία», μοναδική Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα, από το 2010 προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε ασθενείς και οικογένειες, αναδεικνύοντας το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στην αξιοπρέπεια και τη στήριξη. Η πορεία αυτή, πέρα από συμβολική, αποτελεί και μια ισχυρή υπενθύμιση: όλοι μπορούμε να γίνουμε συνοδοιπόροι των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.

Η Ραφήνα ανοίγει φέτος την αγκαλιά της στην ΓΑΛΙΛΑΊΑ.

Δελτίο Τύπου

Αυτή την εβδομάδα

Σωματείο Επαγγελματιών Μαραθώνα: Νεότερη ενημέρωση – Δωρεάν παραχώηση οικοπέδου για πάρκινγκ

Νεότερη ενημέρωση προς όλους τους συναδέλφους και τοὺς κατοίκους...

Κρεπερί στο Πικέρμι αναζητά προσωπικό

Το Sojo Lab στο Πικέρμι αναζητά άτομο για κρέπες...

Δήμητρα Τσεβά: Η συνεδρίαση της Πέμπτης 23/4 δεν είναι η εικόνα του Δήμου μας

Απολογητική αλλά και με υπονοούμενα ένθεν κακείθεν η Δήμαρχος...

Στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη η Μπριζίτ Μακρόν – Η επίσκεψη στη Μαρέβα και το δώρο με ευχές ανάρρωσης

Μια κίνηση με έντονο ανθρώπινο αλλά και συμβολικό χαρακτήρα...

Λέκκας: Δεν είναι δυνατόν να προβλέψουμε με ακρίβεια τον μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό

Για τον πρόσφατο ισχυρό σεισμό νότια της Κρήτης, αλλά...

ΝΕΑ

Κρεπερί στο Πικέρμι αναζητά προσωπικό

Το Sojo Lab στο Πικέρμι αναζητά άτομο για κρέπες...

Δήμητρα Τσεβά: Η συνεδρίαση της Πέμπτης 23/4 δεν είναι η εικόνα του Δήμου μας

Απολογητική αλλά και με υπονοούμενα ένθεν κακείθεν η Δήμαρχος...

Συνάντηση των Επαγγελματιών Μαραθώνα με θέμα: αποκλεισμός των επιχειρήσεων λόγω έργων ΕΥΔΑΠ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε εχθές (24/4) των επαγγελματιών του Μαραθώνα. Το θέμα...

43η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης – Κυριακή 17 Μαΐου 2026

Βαδίζουμε από τον Μαραθώνα μέχρι το Σύνταγμα

RPN.GR