Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου : Με απουσία ψηφοδελτίου της αντιπολίτευσης , ο Χ. Τσεμπέρης εκπρόσωπος στην ΠΕΔΑ!

428

Με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση στη “διαύγεια” (ΕΔΩ) θυμηθήκαμε ότι, ούτε για τους τύπους δεν κατέθεσαν υποψηφιότητα οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για εκπρόσωπό τους στη ΠΕΔΑ.

Δεν τους ενδιαφέρει;Το πήραν απόφαση, ότι δεν μπορούν να “κοντράρουν” τη Δημοτική Αρχή; Πάνε αδιάβαστοι; Ή μήπως φυλάνε τις δυνάμεις τους για να τις επιδείξουν λίγους μήνες πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές;

Πάντως στη πρόσφατη διαδικασία που ακολουθήθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για «Λήψη απόφασης περί εκλογής εκπροσώπων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Αττικής» γραπτή δήλωση κατάρτισης συνδυασμού, κατατέθηκε μόνο από την δημοτική παράταξη «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με υποψήφιο τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Χρήστο Τσεμπέρη του Δημητρίου και με βάση τη δήλωση της ως άνω παράταξης, καταρτίστηκε ψηφοδέλτιο με το όνομα του συνδυασμού και τον υποψήφιο.

Όπως ήταν φυσικό εκλέχθηκε τακτικός εκπρόσωπος του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρήστος Τσεμπέρης του Δημητρίου

Να σας ενημερώσουμε ότι “Δικαίωμα καταρτίσεως συνδυασμών έχουν όλοι οι συνδυασμοί οι οποίοι έλαβαν μέρος στις δημοτικές εκλογές και κατέλαβαν στο δημοτικό συμβούλιο τουλάχιστον μία (1) έδρα. Δύο ή περισσότεροι συνδυασμοί από αυτούς που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο, μπορεί να καταρτίσουν κοινό συνδυασμό, εφόσον έχουν συμπράξει κατά τις διατάξεις του άρθρου 1 του ν. 4623/2019 (Α΄134). Δεν είναι επιτρεπτή η κατάθεση υποψηφιότητας εκτός συνδυασμών”