Δραστηριότητες του 1ου δημοτικού σχολείου Ραφήνας

293

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει για το σχολικό έτος 2019-2020 τις εξής δραστηριότητες:

Ρομποτική με το STEM Education.

Το STEM education είναι η πηγή που γεννήθηκε στην Ελλάδα η Ρομποτική .
Στηρίζουν το WRO . Εκπαιδεύουν προπονητές και ομάδες για συμμετοχες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και για την Ολυμπιάδα ρομποτικής .
Το κόστος συμμετοχής θα κυμαίνεται από 5 έως 8 ευρώ το μάθημα (ανάλογα την συμμετοχή )

Μαθήματα λάτιν για ενήλικες αλλά και για παιδιά από την Δήμητρα Μήλα , χορεύτρια και δασκάλα χορού .

Ταξίδι στην χώρα των αρχαίων ηρώων από την κ. Μαρία Χρυσού . (Αρχαία Ελληνικά ) Το μάθημα είναι ένα ταξίδι στην γνώση στην Ελλάδα του χθες. Μύθοι ήρωες και λέξεις εμπλέκονται μέσα στο μάθημα και προάγουν την γνώση μέσα από παιχνιδιάρικες δραστηριότητες.

Ζούμπα … Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά . Οι συμμετοχές των παιδιών μιλάνε από μόνες τους. Σταθερά με την γλυκιά Μελίνα μας .

Τα Σαββατα θα τα περνάμε παρέα με τον Γιώργο στο μπάσκετ και τον Θανάση στο σκάκι. Ήδη γνωστοί δάσκαλοι στα παιδιά αφενός για την αγάπη τους ο καθένας στο αντικείμενο και αφετέρου για την αδιαμφισβητητη ποιότητα των παροχών τους.

Από Νοεμβριο θα ξεκινήσουν σεμιναριακοι κύκλοι θετικής διαπαιδαγώγησης παιδιών , ενσυναίσθηση και γονεϊκή στήριξη από την Σοφία Κούκη και το emotional therapy for Moms

Όλοι οι εκπαιδευτικοί μας είναι πτυχιούχοι και έμπειροι .

Οι δραστηριότητες αυτές θα οργανώνονται από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του πρώτου δημοτικού σχολείου Ραφήνας και θα είναι ανοικτές για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται ανεξάρτητα σε ποιο σχολείο φοιτά.