Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Μοσχονά – Με απανωτά εμφράγματα στο νοσοκομείο

627

Φίλοι και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό χώρο βρίσκονται στο πλευρό του ηθοποιού και κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια.

O τραγουδιστής και πρώην μέλος των Σπείρα – Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, Βασίλης Μοσχονάς, κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο.

Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, μετά την ανακοπή καρδιάς, υπέστη τρία ισχαιμικά επεισόδια και γλίτωσε από θαύμα. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Espresso», ο γνωστός καλλιτέχνης που είχε υπάρξει και συμπρωταγωνιστής του Παύλου Ευαγγελόπουλου στην παράσταση «Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι του, του πρόσφερε τον θάνατο» παρέμεινε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στη μονάδα του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus» στη Λάρισα.

Φίλοι τους και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό χώρο είναι μάλιστα στο πλευρό του και έχουν κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, μιας και η οικονομική κατάστασή του δεν του επιτρέπει να καλύψει τα υψηλά νοσήλια του. Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αντέξει τα έξοδα μετά την περιπέτεια υγείας του και οι φίλοι τους έσπευσαν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.