spot_img
31.4 C
Rafina
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
spot_img

”Έφυγε”από κορονοϊό ο πρώην προπονητής του Άρη, Ίλια Πέτκοβιτς!

 

 

 

Θλίψη στην οικογένεια του Άρη, προκάλεσε ο θάνατος του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Ίλια Πέτκοβιτς από κορονοϊό σε ηλικία 75 χρόνων!

Ο Σέρβος τεχνικός, που έκανε μεγάλη καριέρα και σαν ποδοσφαιριστής με την ΟΦΚ Βελιγραδίου (ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς του Γιουγκοσλάβικου ποδοσφαίρου), αλλά και σαν προπονητής, ήταν προπονητής στον Άρη τη σεζόν 1999-2000, ενώ είχε καθίσει και στον πάγκο της Εθνικής Σερβίας.

Ο Πέτκοβιτς που ήταν πρόεδρος της FS Βελιγραδίου, είχε προβλήματα με τα πνευμόνια και την καρδιά του,και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αμέσως μετά διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Bežanijska kosa”, που δεχόταν ασθενείς με κορονοϊό, όπου η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε, με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη.

 

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Αυτή την εβδομάδα

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Αναταράξεις στα Πολυτεχνεία – Εκρηκτική άνοδος στη Φυσική – Σημαντική ενίσχυση στα Μαθηματικά

Χαμόγελα και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

ΝΕΑ

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μία χρονιά

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. συνεχίζουν...

RPN.GR