”Έφυγε” για άλλους τόπους ο Γιώργος Σηφακάκης από τον Ν.Βουτζά

4327

 

Με μεγάλη οδύνη και αδυνατώντας να πιστέψω αυτά που γράφω αποχαιρετώ τον φίλο μου Γιώργο Σηφακάκη από τον Νέο Βουτζά, πατέρα 5 παιδιών, έναν νέο άνθρωπο γεμάτο όνειρα.

Ο Γιώργος ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους σεφ.Παλαιότερα ήταν και συνάδελφός μου τις χρυσές εποχές που πουλούσαμε αυτοκίνητα.

 

Τα τελευταία χρόνια είχε το φημισμένο εστιατόριο Cavo Marina στην Αγία Μαρίνα στον Μαραθώνα.Πηγαίναμε εκεί,τρώγαμε τα ψαράκια μας, απολαμβάναμε τα φανταστικά του πιάτα και γελούσαμε πολύ.

Σήμερα έμελλε να σβήσει το καντήλι του. Πνίγηκε στα Μέθανα όπου είχε πάει για κατάδυση.Δεν γνωρίζω τα ακριβή αίτια αλλά ομολογώ ότι είμαι συγκλονισμένη.

Καλό σου ταξίδι Γιώργο και καλή αντάμωση.Και κουράγιο στην γυναίκα σου

Κατερίνα Τράση

 

Ακολουθεί η επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος www.hcg.gr στις 23.48

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεθάνων, απογευματινές ώρες σήμερα, από τον Κυβερνήτη Ε/Π-Α/Κ σκάφους, για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έφερε στολή αυτοδύτη, χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή «ΣΚΟΥΜΠΙ» Μεθάνων.
Ο ανωτέρω, ημεδαπός ηλικίας 44 ετών,  διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Γαλατά, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.