spot_img
27.8 C
Rafina
Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026
spot_img

Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του δήμου Παλλήνης για το 2021

 

 

 

Με μεγάλη πλειοψηφία και σε κλίμα συναίνεσης, ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, ο Προϋπολογισμός του 2021 που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή, κατά την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου.
Τον Προϋπολογισμό του 2021 ενέκριναν 21 Δημοτικοί Σύμβουλοι επί 27 παρόντων, έπειτα από μια συζήτηση που χαρακτηρίστηκε από υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού. Αξιοσημείωτο είναι, ότι, ο νέος Προϋπολογισμός, ψηφίστηκε και από την παράταξη της Μείζονος Αντιπολίτευσης, παρά τις διαφωνίες που εξέφρασε.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος είπε ότι ο νέος Προϋπολογισμός, «είναι ρεαλιστικός και υλοποιήσιμος, καθώς εξασφαλίζει τους πόρους για τα έργα του τεχνικού προγράμματος που οδηγούν στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας, όσο και την πραγματοποίηση των αναγκαίων επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου, με τελικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Τόνισε ακόμη ότι «είναι ο πρώτος Προϋπολογισμός που καταρτίζεται σε συνθήκες παγκόσμιας αβεβαιότητας που θα εξακολουθήσουν να ισχύουν. Αποτελεί για την Διοικούσα Παράταξη και για μένα προσωπικά, μια πρόκληση ευθύνης: Να παραμείνουμε όρθιοι αλλά και αποτελεσματικοί. Να μπορούμε να κοιτάμε τους συμπολίτες μας στα μάτια, λέγοντας τους την αλήθεια για τα δεδομένα που υπάρχουν και τις προσδοκίες που πρέπει να έχουν. Συνεχίζουμε με πρόγραμμα και δέσμευση. Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα που δεν μπορούμε να κάνουμε, δεν θα το πράξουμε και τώρα».

Ο Δήμαρχος Παλλήνης ευχαρίστησε και συνεχάρη τις Υπηρεσίες του Δήμου για την ολοκλήρωση του σχεδίου Προϋπολογισμού μέσα στις ειδικές και δύσκολες συνθήκες της πανδημίας.

Τέλος, συνεχάρη το Σώμα για το «υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού και συζήτησης που έγινε με προτάσεις και κρίσεις», ευχόμενος αυτό να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον ενώ ευχαρίστησε τα μέλη της Αντιπολίτευσης τα οποία, «ψήφισαν τον Προϋπολογισμό που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή, θέτοντας πάνω από τις πολιτικές τους διαφωνίες, ως πρώτη προτεραιότητα, το καλό του Δήμου και των δημοτών».

Αυτή την εβδομάδα

Ανοίγει την Τετάρτη 26 Αυγούστου η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία»

Ανοίγει την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την...

Φανουρόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Η πίτα του Αγίου Φανουρίου είναι μια νηστίσιμη πίτα...

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η Ντόλι Πάρτον

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η...

Αρτέμιδα: Τρεις μήνες χωρίς ίχνος της 50χρονης Γιου Τινγκ – «Πιστεύω ότι πρόκειται για απαγωγή», λέει ο γιος της

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν από την εξαφάνιση της 50χρονης μεταφράστριας...

Aegean Regatta 2026: Δύσκολη ιστιοδρομία και μαγευτική άφιξη στο Αγαθονήσι- 25/8/2026 (φωτο βίντεο RPN)

Μια απαιτητική ημέρα στη θάλασσα έζησαν την Τρίτη 25...

ΝΕΑ

Φανουρόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Η πίτα του Αγίου Φανουρίου είναι μια νηστίσιμη πίτα...

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η Ντόλι Πάρτον

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η...

Κυβερνοεπίθεση στη δήμαρχο Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου – Προσοχή στα παραπλανητικά μηνύματα

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, καθώς...

RPN.GR