Εκδήλωση-ομιλία της Ε.ΡΩ. στον ιερό ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου

307

Η ‘’Ενωμένη Ρωμηοσύνη’’ και ο ιερός ναός Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σάς προσκαλούν σε ομιλία με θέμα: ‘’Ο Άγιος Φιλούμενος’’. Την ομιλία για το Άγιο Ιερομάρτυρα Φιλούμενο τον εκ Κύπρου, ο οποίος μαρτύρησε στο ιερό προσκύνημα του Φρέατος Ιακώβ και Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος την 29η Νοεμβρίου 1979 θα κάνει ο διάδοχος του και ηγούμενος της ιεράς μονής Φρέατος Ιακώβ Γέροντας Ιουστίνος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00. 

Η ‘’Ενωμένη Ρωμηοσύνη’’ προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και συνεργάτες της να παρακολουθήσουν την πνευματική αυτή ομιλία με τον γέροντα Ιουστίνο, ο οποίος έχει δεχθεί δεκάδες απόπειρες δολοφονίας, παραμένει όμως στην πρώτη γραμμή της Αγιοταφικής αδελφότητας δίνοντας καθημερινά επί 30 και πλέον χρόνια την καλή μαρτυρία της Πίστεως μας. Στους παρευρισκόμενους Θα διανεμηθεί, τιμής ένεκεν, το βιβλίο ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’, έκδοση της ‘’Ενωμένης Ρωμηοσύνης’’. 

Ο ιερός ναός Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου  βρίσκεται επί των οδών Αγίας Ειρήνης και Αλκυόνης στο Γαλάτσι τ.κ. 111 46, τηλέφωνο: 210.291 2426