spot_img
12.4 C
Rafina
Κυριακή, 15 Μαρτίου, 2026
spot_img

Έκλεψαν από γνωστό δικηγόρο Rolex και μανικετόκουμπα αξίας 210.000 ευρώ

 

 

 

Γνωστός δικηγόρος, η επιχειρηματίας σύζυγός του και ο γιος τους -επίσης δικηγόρος- είναι τα θύματα της ληστείας, με λεία 250.000 ευρώ, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα σε χώρο στάθμευσης της Εθνικής Οδού στο ύψος της Λαμίας σύμφωνα με το ieidiseis.

Ο γνωστός δικηγόρος διατηρεί γραφεία στην Αθήνα (στην περιοχή του Κολωνακίου) και στην Καβάλα. Εξειδικεύεται στο εταιρικό ποινικό δίκαιο, στο οικονομικό ποινικό δίκαιο και σε υποθέσεις που αφορούν την νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ενώ έχει αναλάβει υποθέσεις που απασχόλησαν το πανελλήνιο στο πρόσφατο παρελθόν.

Ο ίδιος επέβαινε στο αυτοκίνητό του, μαζί με την επιχειρηματία σύζυγό του και τον επίσης δικηγόρο γιο του που ήταν ο οδηγός. Στις 19.00 σταμάτησαν στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Λαμίας, και τότε ο δικηγόρος και η σύζυγός του αποβιβάστηκαν.

Ο ληστής αιφνιδίασε τον 30χρονο οδηγό, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού, πήρε μία τσάντα και άρχισε να τρέχει.

Ο 30χρονος όρμησε προς τον ληστή και άρχισε να τον καταδιώκει. Τότε ο δράστης τον απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο και κατάφερε να διατηρήσει στην κατοχή του τα κλοπιμαία. Στη συνέχεια, πήδηξε την περίφραξη του αυτοκινητοδρόμου και εξαφανίστηκε. Ο νεαρός δικηγόρος προσπάθησε να τον ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην προσπάθειά του να πηδήξει και αυτός την περίφραξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η τσάντα που κλάπηκε περιείχε 38.000 ευρώ, δύο ρολόγια «Rolex», 20 χειροποίητα μανικετόκουμπα και νομικά έγγραφα, με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ανέρχεται στις 250.000 ευρώ.

Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη συνεχίζεται.

Αυτή την εβδομάδα

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ανοίγει τη Δευτέρα 16/03 η πλατφόρμα – Τι απαιτεί προσοχή

Ανοίγει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα του...

Τροχαίο ατύχημα στην Αρίωνος – Δύο νεαροί τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αρίωνος και Ακροπόλεως – Δύο...

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως σήμερα (15/3) – Μια ημέρα πίστης και παράδοσης – Ποιοι γιορτάζουν

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημερινή ημέρα, Κυριακή 15 Μαρτίου,...

Δωρεά καζανιών ενισχύει τον Σύλλογο Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου

Μια σημαντική στιγμή για τον Σύλλογο Κρητών Ραφήνας –...

ΝΕΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ανοίγει τη Δευτέρα 16/03 η πλατφόρμα – Τι απαιτεί προσοχή

Ανοίγει τη Δευτέρα 16 Μαρτίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα του...

Τροχαίο ατύχημα στην Αρίωνος – Δύο νεαροί τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Αρίωνος και Ακροπόλεως – Δύο...

Δωρεά καζανιών ενισχύει τον Σύλλογο Κρητών Ραφήνας – Πικερμίου

Μια σημαντική στιγμή για τον Σύλλογο Κρητών Ραφήνας –...

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 17/03/2026

https://youtu.be/OLKegkLd_kg?si=LM5waZf1KEYuKvoq

Λαμπρή έκθεση αγιογραφίας του Γιώργου Χριστόπουλου στο Πνευματικό Κέντρο Ραφήνας

Σημαντική πολιτιστική στιγμή για τη Ραφήνα αποτέλεσε η έκθεση...

Έως 600€ αποζημίωση για καμένες συσκευές από διακοπή ρεύματος – Ποιοι τη δικαιούνται

Ξαφνικές διακοπές ρεύματος ή απότομες μεταβολές τάσης στο ηλεκτρικό...

RPN.GR