spot_img
24.7 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Έλενα: Παπαρίζου: Δικαίωση στη διαμάχη με τον Τόνυ Μαυρίδη για τη μεζονέτα στη Γλυφάδα – rpn

 

 

 

Η Έλενα Παπαρίζου δικαιώθηκε, μετά από μια μακρά δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη. Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι η τραγουδίστρια δικαιώνεται, με αποτέλεσμα ο μουσικός παραγωγός να αναγκάζεται να αποχωρήσει από την κοινή τους μεζονέτα.

Το επίσημο δικαστικό έγγραφο που επιδόθηκε στον Τόνυ Μαυρίδη επισημαίνει ότι ο ίδιος πρέπει εντός λίγων ημερών να αποχωρήσει από το σπίτι στα νότια προάστια και εν συνεχεία, αυτό να πλειστηριαστεί και τα χρήματα να μοιραστούν ισόποσα.

Πρόκειται για την κοινή μεζονέτα που είχαν αγοράσει με δάνειο κατά τη διάρκεια της σχέσης τους το 2006 και στην οποία συνέχισε να διαμένει εκείνος ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Το πρώην ζευγάρι δεν μπόρεσε να βρει σε ποιον θα καταλήξει το σπίτι, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στη δικαιοσύνη.

Το επίσημο έγγραφο λοιπόν επιδικάζει στην Έλενα Παπαρίζου το 50% της εμπορικής αξίας του σπιτιού, συν χρήματα από «μισθώματα» για όλα αυτά τα χρόνια που η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν διέμενε εκεί (τα λεγόμενα διαφυγόντα κέρδη από ενοίκια).

Και οι δύο πλευρές μέσω των δικηγόρων τους επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση έχει τελεσιδικήσει.

Ο μουσικός παραγωγός έχει καταθέσει εξωδικαστική προσφορά στην Έλενα Παπαρίζου για τη μεζονέτα και περιμένει απάντησή της.

Επιθυμεί να αγοράσει το 50% του σπιτιού και να συμπληρώσει το τελικό ποσό για τη χρήση του ενώ αναμένεται να δούμε αν θα δεχτεί την εξωδικαστική προσφορά του Τόνυ Μαυρίδη η Έλενα Παπαρίζου.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR