spot_img
31.3 C
Rafina
Τρίτη, 23 Ιουνίου, 2026
spot_img

Ελένη Βουλγαράκη: Απαντά αν θα ακολουθήσει τον Φώτη Ιωαννίδη στη Λισαβόνα

 

 

 

Η Ελένη Βουλγαράκη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων, η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται συνεχώς στα social media, αλλά και για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος πλέον μένει στην Πορτογαλία μετά την μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Δεν είναι ακριβώς παράπονο, είναι μια συνειδητοποίηση που έκανα, γιατί το να κάνει κριτική κάποιος, εντάξει οκ, αλλά το ότι κρυβόμαστε πίσω από αυτή την ομπρέλα και έχουμε την καραμέλα ότι όποιος έχει ανοιχτά σχόλια, εκτίθεται στα media, πρέπει να δέχεται και οποιοδήποτε σχόλιο. Δεν μιλάω για πράγματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά, μιλάω για κατάρες, για αρρώστιες, προσβολές. Με αυτά δεν είμαι οκ. Αν κάποιος πιστεύει ότι με στενοχωρεί, κάνει λάθος» τονίζει η Ελένη Βουλγαράκη.

«Θέλω να είμαι δίπλα στον σύντροφό μου οπότε θα πηγαινοέρχομαι στη Λισαβόνα. Θα είμαι λίγο εδώ, λίγο εκεί. Ο σκοπός είναι να είμαι κοντά του, αλλά η βάση μου να είναι Αθήνα. Μακάρι να βρεθεί η κατάλληλη συνθήκη για να τα συνδυάσω όλα. Ο Γιώργος Λιάγκας σε έβαλε να με ρωτήσεις αν μου έκανε πρόταση γάμου; Δεν ισχύει. Να κάνεις οικογένεια με τον σύντροφό σου, είναι κάτι που σκέφτεσαι αν βρίσκεται σε υγιή σχέση. Θα δούμε!» απάντησε η Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη.

Αυτή την εβδομάδα

Νέα επιτυχία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης: Ένα σχολείο ανοιχτό στην Ευρώπη

Ο Δήμος Παλλήνης συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του...

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Βασίλη Οικονόμου στην Παλλήνη (φωτο- βίντεο RPN.GR)

Η εντυπωσιακή εκδήλωση με θέμα «Γυναίκες Μπροστά – Τι...

ΝΕΑ

Νέα επιτυχία για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Παλλήνης: Ένα σχολείο ανοιχτό στην Ευρώπη

Ο Δήμος Παλλήνης συγχαίρει θερμά τη σχολική κοινότητα του...

Revoil Νικολάου – Πικέρμι: VIP περιποίηση και Premium αποτέλεσμα

Για VIP περιποίηση - απόλυτη καθαριότητα και Premium αποτέλεσμα...

Ραφήνα: Στο Άσπρο Γίδι η γεύση γίνεται εμπειρία! Burger+κοτομπουκιές μόνο 10,50

Ανακάλυψε τις αγαπημένες γεύσεις που ξεχωρίζουν! Που αλλού. Στο...

Πρόσκληση στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Μάκη Βορίδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Όλοι μαζί στην τελευταία καλοκαιρινή ομιλία του Υπουργού μας...

RPN.GR