Υπάρχουν μικρές καθημερινές συνήθειες που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ένας ωραίος καφές πριν από τη δουλειά, μια βόλτα στο πάρκο, η ανακάλυψη ενός νόστιμου προϊόντος για το τραπέζι μας. Στο «Ελλάδος Γεύσεις» στη Ραφήνα, αυτές οι απολαύσεις βρίσκονται στην ίδια διεύθυνση.
Στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης 19 και Αργοναυτών 2, στην είσοδο του Πάρκου Καραμανλή, το βραβευμένο παντοπωλείο προσφέρει και απολαυστικό καφέ σε προσιτές τιμές. Μια στάση που αξίζει να βάλετε στην πρωινή σας διαδρομή, για να ξεκινήσει η ημέρα με γεύση και καλή διάθεση.
Ο πρωινός καφές γίνεται αφορμή για γευστικές ανακαλύψεις
Όσο βρίσκεστε στο «Ελλάδος Γεύσεις», αφήστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε όσα φιλοξενούν τα ράφια του. Μέλια, βότανα, όσπρια, ζυμαρικά και εκλεκτά τρόφιμα από επιλεγμένους παραγωγούς συνθέτουν μια συλλογή για όσους αγαπούν τις προσεγμένες αγορές και το καλό φαγητό.
Ένα μέλι για το πρωινό, αρωματικά βότανα για την κουζίνα, όσπρια για ένα παραδοσιακό γεύμα ή ζυμαρικά για την αγαπημένη οικογενειακή συνταγή: εδώ θα βρείτε αφορμές να δώσετε περισσότερη γεύση στην καθημερινότητά σας.


Μια στάση δίπλα στο Πάρκο Καραμανλή
Είτε περνάτε για τον πρώτο καφέ της ημέρας είτε αναζητάτε ποιοτικά προϊόντα για το σπίτι, το «Ελλάδος Γεύσεις» σάς περιμένει σε ένα σημείο που συνδυάζεται εύκολα με τη βόλτα σας στη Ραφήνα.
Πάρτε τον καφέ σας, γνωρίστε τα ελληνικά καλούδια του και βάλτε λίγη περισσότερη απόλαυση στη μέρα σας!
Ελλάδος Γεύσεις
Χρυσοστόμου Σμύρνης 19 & Αργοναυτών 2, Ραφήνα — στην είσοδο του Πάρκου Καραμανλή
☎️ 22940 77402
Δείτε το «Ελλάδος Γεύσεις» στο Tripadvisor






























