spot_img
18 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

”Έλληνες Επίλεκτοι”: Η ομάδα- επιτομή του εθελοντισμού είναι πλέον υπό την αιγίδα του ”Χαμόγελου του παιδιού”

Η ομάδα ποδοσφαίρου ανθρωπιστικού σκοπού ”Έλληνες Επίλεκτοι”- μια ιδέα του συμπολίτη μας δημοσιογράφου Αργύρη Κωστάκη του iselida.gr – δημιουργήθηκε το 2013. Την ομάδα έχουν τιμήσει με την συμμετοχή τους βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως ο Σπύρος Λιβαθινός, ο Μίμης Δομάζος, ο Χρήστος Αρδίζογλου, βετεράνοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, πολιτικοί (έχει αγωνιστεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, εκείνη την εποχή εν ενεργεία αρχηγός κόμματος ”Ποτάμι” ), δήμαρχοι όπως ο Βαγγέλης Μπουρνούς, αστυνομικοί όπως ο Δημήτρης Δελτσίδης, λιμενικοί όπως ο Λευτέρης Βάμβουκας, αλλά και γιατροί, δικηγόροι, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες.
Όλοι οι αγώνες που έχουν δοθεί, για την ακρίβεια 40 στα 10 χρόνια της ύπαρξης των ”Ελλήνων Επιλέκτων” – ενδεικτικά με την Ελληνική Αστυνομία, τους βετεράνους Παναθηναικού και Ολυμπιακού, ομάδες νοσοκομείων, τις Σταθερές Συγκοινωνίες, ομάδες εργαζομένων σε δήμους, το σωματείο Ελλήνων ηθοποιών κ.α, είναι αφιερωμένα με άξονα το παιδί και μηνύματα για τη φροντίδα και προστασία του.
Ο Αργύρης Κωστάκης τιμήθηκε γι αυτή του την εθελοντική δράση από την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας το 2017 τον π. Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο.
Τα ευχάριστα νέα είναι από δω και στο εξής,  η ομάδα ‘Έλληνες Επίλεκτοι” θα τελεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού με πανευρωπαϊκή αναγνώριση ”το χαμόγελο του παιδιού” και όλα της τα παιχνίδια στο μέλλον θα είναι αφιερωμένα στο μήνυμα για τα παιδιά του ”χαμόγελου”.
Ο Αργύρης Κωστάκης είναι εδώ και πολλά χρόνια ”πρεσβευτής καλής θέλησης” στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  και εν ενεργεία ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής στο επίσημο πρωτάθλημα ΜΜΕ που τελεί υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ.
                     Η ομάδα  ”Έλληνες Επίλεκτοι” είναι η επιτομή του εθελοντισμού.
Ο αρχηγός της ομάδας Αργύρης Κωστάκης ενημέρωσε για την ευχάριστη εξέλιξη τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Β. Μπουρνού , και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τον προσκαλέσει να παίξει στο γήπεδο στο επόμενο ματς. Επίσης τον ευχαρίστησε θερμά (όπως και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Λουκάτο) για την παραχώρηση ως έδρα της ομάδος του γηπέδου ”Μαρτίνου” στην διασταύρωση Ραφήνας, λίγο πριν το Κέντρο Υγείας Ραφήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τo επόμενο διάστημα θα συνεχίσει τον κύκλο ενημέρωσης για τη δράση των ΄΄Ελλήνων Επιλέκτων”, σε υπουργούς, φορείς και συλλόγους  ενώ θα επιδιώξει και συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Τα συγχαρητήριά μας στον συνάδελφο και εθελοντή Αργύρη Κωστάκη για το θεάρεστο έργο του.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR