ΕΝΑ: Δωρεά 1000 μασκών για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής

129

 

Δωρεά 1000 μασκών για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής από την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) 

Σήμερα Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 έγινε η παραλαβή 1000 μασκών στην Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα Σπάτα, δωρεά της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Μητροπόλεως και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κκ. Νικόλαος ευχαρίστησε την Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για αυτή τη δωρεά.

Προς τον κ. Νεκτάριο Καλαντζή Πρόεδρο Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος

Αγαπητέ κε Καλαντζή,

 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Λάβαμε το κιβώτιο με τις 1000 χειρουργικές μάσκες, που ως Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) είχατε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρετε στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Όπως γνωρίζετε, εκτός από το Γηροκομείο «Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ», η Μητρόπολή μας λειτουργεί και την πρότυπη και μοναδική στην Ελλάδα Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η οποία φροντίζει καρκινοπαθείς συνήθως τελικού σταδίου και ασθενείς που πάσχουν από τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα (als).

Καθώς λοιπόν και στα γραφεία μας ερχόμαστε σε επικοινωνία με το κοινό, αλλά και στα ιδρύματά μας είμαστε σε διαρκή επαφή με ασθενείς κ.λπ., οι ανάγκες σε προστατευτικές μάσκες είναι προφανώς πολύ μεγάλες.

Ο αριθμός των ιατρών, νοσηλευτών και λοιπών λειτουργών υγείας και διοικητικών που απασχολούνται στη Μητρόπολή μας συνολικά υπερβαίνει τα 85 άτομα.

Ως εκ τούτου, η προσφορά σας είναι σημαντική και να είστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Σας είμαστε ευγνώμονες για τη σκέψη, τη μέριμνα και την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αποστολή και τις επιδιώξεις σας.

Με πολλές ευχές και περισσότερες ευχαριστίες,

+ Ο Μ&Λ Νικόλαος

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ