Ενημέρωση από τον Αθλητικό Όμιλο Καλλιτεχνούπολης για τις προπονήσεις μπάσκετ των Αθλητών

268

Ενημέρωση προς τους φίλους του Α.Ο.Κ για τις προπονήσεις μπάσκετ των Αθλητών μας.
Σε συνέχεια ανακοίνωσης της πολιτείας για χρήση των κλειστών γηπέδων, με βάση τα πρωτόκολλα και τους όρους της γενικής γραμματείας αθλητισμού για τις προπονήσεις των αθλητών από Δευτέρα 18 Μαίου, η διαδικασία και οι αυστηρές προϋποθέσεις είναι οι εξής:
1. Επιτρέπεται να προπονηθούν αθλητές 13 ετών και μεγαλύτεροι.
2. Πρέπει να έχουν μαζί τους φόρμα ιατρικής βεβαίωσης καθώς και το Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών μετά από νέα επίσκεψη σε γιατρό. Το πιστοποιητικό καρδιολόγου που εκδόθηκε στην αρχή της σαιζόν 2019-2020 δεν είναι αρκετό. Τα ανωτέρω έντυπα θα μπορέσετε να τα βρείτε και να τα εκτυπώσετε στα παρακάτω link
1) https://gga.gov.gr/…/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%C…
2) https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx
Χωρίς τα έγγραφα δεν επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.
Τα έγγραφα αυτά πρέπει να εκδοθούν και για τους υπεύθυνους του ΑΟΚ.

3. Θα γίνεται θερμομέτρηση των αθλητών
4. Θα επιτρέπεται 1 αθλητής για κάθε 30μ2. Δηλαδή 5 παιδιά/ώρα.
5. Θα επιτρέπεται μόνον σουτ και όχι σωματική επαφή κατά την διάρκεια της προπόνησης. Τίποτα παραπάνω.
6. Τα γραφεία του συλλόγου και τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά.
7. Απαγορεύεται στους γονείς η είσοδος του χώρου.
8. Σημαντικό επίσης ότι το ΠΝΑ είναι κέντρο ελέγχου του CONVID-19. Για να γίνει χρήση του γηπέδου πρέπει να λήξει αυτός ο χαρακτηρισμός του κέντρου και αυτό δεν θα γίνει πριν τις 25 Μαίου.

Συνοπτικά:
Με γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών των προπονητών και συνοδών σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες, αλλά και επιπλέον, κρίνοντας ότι δεν είναι ηθικά σωστό να μπούμε στην διαδικασία να επιλέγουμε τους 5 αθλητές για αυτήν την ανεπαρκή προπόνηση, αποφασίσαμε ότι εδώ σταματάει η σαιζόν μας και κυρίως μετά την ακύρωση όλων των αγώνων από την ΕΣΚΑ λόγω του CONVID-19.

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού υπάρχουν αρκετές πληροφορίες και μπορείτε να τις δείτε από εδώ: https://gga.gov.gr/…/…/article/278-covid/2981-covid19-sports

Δίνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο και θα σας ενημερώσουμε μεσω SMS για το πρόγραμμα της νέας αθλητικής χρονιάς, με έναρξη την Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020. Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα είμαστε στον Σύλλογο για την νέα αθλητική σαιζόν, ανάλογα βέβαια με τα δεδομένα της δημόσιας υγείας.