spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Ενημέρωση για τον Παιδικό Αγώνα του 10ου Αραφήνειου Δρόμου

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Επετειακού Αραφήνειου Δρόμου ενημερώνει ότι οι εγγραφές για τον παιδικό αγώνα έχουν πλέον ολοκληρωθεί και έκλεισαν το Σάββατο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε δημοσιευθεί στο επίσημο link των εγγραφών και στο σχετικό δελτίο τύπου.

Το ενδιαφέρον των γονέων και των παιδιών για τη φετινή διοργάνωση ήταν ιδιαίτερα μεγάλο, με αποτέλεσμα οι διαθέσιμες θέσεις να καλυφθούν πλήρως περίπου δέκα ημέρες πριν από την πραγματοποίηση του αγώνα.

Σε όλους τους οργανωμένους αγώνες δρόμου υπάρχει πάντοτε ανώτατο όριο συμμετοχών, προκειμένου να διασφαλίζεται η εύρυθμη διεξαγωγή της διοργάνωσης, η σωστή οργάνωση των διαδικασιών και κυρίως η ασφάλεια των παιδιών. Το ίδιο ισχύει και για τον Αραφήνειο Δρόμο, όπου κάθε χρόνο τηρείται συγκεκριμένος αριθμός συμμετοχών.

Οι λίστες συμμετοχών έχουν ήδη οριστικοποιηθεί, έχουν παραδοθεί στη μηχανογράφηση και έχουν εκδοθεί οι αριθμοί των παιδιών με τα ονοματεπώνυμά τους. Για τον λόγο αυτό δεν είναι πλέον δυνατό να προστεθούν νέες εγγραφές ή να εκδοθούν νέοι αριθμοί συμμετοχής.

Παρόλα αυτά, επειδή ο παιδικός αγώνας αποτελεί πάνω απ’ όλα μια γιορτή για τα παιδιά και τον αθλητισμό, όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να έρθουν και να συμμετάσχουν συμβολικά στη διαδρομή μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά.

Διευκρινίζεται ότι τα παιδιά που θα έρθουν από εδώ και πέρα δεν θα διαθέτουν αριθμό συμμετοχής με το όνομά τους, καθώς η διαδικασία έκδοσης και εκτύπωσης των αριθμών έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά τους γονείς για το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των παιδιών, που για ακόμη μία χρονιά γεμίζουν τον Αραφήνειο Δρόμο με χαμόγελα, ενέργεια και παιδικές φωνές, μετατρέποντας τον αγώνα σε μια μεγάλη γιορτή για την πόλη.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR