spot_img
21.5 C
Rafina
Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2026
spot_img

Ενημέρωση του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου για την προσωρινή ρύθμιση στην οδό Βασιλέως Γεωργίου

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου ενημερώνει τους δημότες και τους επαγγελματίες για την προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στην οδό Βασιλέως Γεωργίου. Οι παρεμβάσεις στο κέντρο της Ραφήνας εντάσσονται στο έργο ανάπλασης της αγοράς, με τοποθέτηση κυβόλιθων και συνολική αναβάθμιση της αισθητικής και της λειτουργικότητας του χώρου.

Το έργο εξελίσσεται απολύτως εντός του χρονοδιαγράμματος, με στόχο όλα τα συνεργεία να έχουν αποχωρήσει από το κέντρο, ώστε η αγορά να λειτουργήσει απρόσκοπτα κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Τα τεχνικά έργα ανάπλασης είναι δυναμικά και πολυσύνθετα, γεγονός που επιτάσσει σε ορισμένες περιπτώσεις τροποποιήσεις. Η προσωρινή αλλαγή της κυκλοφορίας στην οδό Βασιλέως Γεωργίου προέκυψε κατόπιν ενημέρωσης και απόφασης της εταιρείας που εκτελεί το έργο, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποχέτευσης σε συγκεκριμένο τμήμα άλλης οδού. Ο Δήμος παρακολουθεί συνεχώς και στενά την εξέλιξη των εργασιών. Όλες οι ενέργειες του Δήμου στοχεύουν στην αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και στην προστασία της τοπικής αγοράς.

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου αναγνωρίζει την πίεση που υφίστανται οι επιχειρήσεις και μοιράζεται την επιθυμία για ομαλή λειτουργία της αγοράς. Η ολοκλήρωση της ανάπλασης στον συμφωνημένο χρόνο, πριν την εορταστική περίοδο, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Καλούμε όλους τους φορείς να συνεχίσουμε τη συνεργασία με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα και αμοιβαίο σεβασμό, ώστε η υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για το μέλλον της πόλης να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

10 χρόνια κλείνει το H3 στο Πικέρμι: Το πιο design κτίριο που άλλαξε την αρχιτεκτονική ματιά

Δέκα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος το εμβληματικό κτίριο H3...

Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο γιατρός που έδωσε μάχη για τη ζωή του Γιώργου Μυλωνάκη

Στιγμές έντονης αγωνίας συνεχίζει να βιώνει η οικογένεια της...

Ψυχολογία: Φιλίες που εξαφανίζονται μόλις πάψεις να τις τροφοδοτείς

Η ψυχολογία υποστηρίζει ότι το πιο μοναχικό κομμάτι του...

Μελέτη: Μεταβολική λιπώδη νόσο του ήπατος – 2 δις άνθρωποι θα νοσήσουν ως το 2050

Μια μελέτη δείχνει ότι έως το 2050, η μεταβολική...

ΝΕΑ

Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο γιατρός που έδωσε μάχη για τη ζωή του Γιώργου Μυλωνάκη

Στιγμές έντονης αγωνίας συνεχίζει να βιώνει η οικογένεια της...

Ψυχολογία: Φιλίες που εξαφανίζονται μόλις πάψεις να τις τροφοδοτείς

Η ψυχολογία υποστηρίζει ότι το πιο μοναχικό κομμάτι του...

Ανανεώνεται η θητεία του Γιάννη Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος

Η κυβέρνηση πρότεινε την ανανέωση της θητείας του Γιάννη...

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην Πάρνηθα – Επιχείρηση διάσωσης σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης στη Πάρνηθα, μετά από...

Κοινωνικός Τουρισμός: Έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις και πλήρης κάλυψη σε δημοφιλείς προορισμούς

Αυξημένες παροχές και περισσότερες επιλογές προσφέρει το πρόγραμμα κοινωνικού...

RPN.GR