Ένωση Γονέων Μαραθώνα : Επιστολή στον δήμο για την Μαθητική Έκπτωση 50% στα ΚΤΕΛ

156

Μετά από την μαζική και δυναμική πίεση των Γονιών, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε, με κάποια καθυστέρηση, να ασχοληθεί με το πρόβλημα της διακοπής της μαθητικής έκπτωσης από την ΚΤΕΛ. Θα μπορούσε να γίνει βέβαια πιο οργανωμένα για καλλίτερα και μονιμότερα αποτελέσματα.

Αν είχαμε ρωτηθεί πριν από τις ενέργειες αυτές, η Δημοτική Αρχή θα γνώριζε ότι:

Πρώτον:

Ο αγώνας αυτός γίνεται μαζί με τις Ενώσεις Γονέων των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου, Μαρκόπουλου και Σαρωνικού, για το σύνολο των παιδιών της Ανατολικής Αττικής που έχουν το αντίστοιχο πρόβλημα και θα περιμέναμε να γίνει κάτι αντίστοιχο και σε επίπεδο Δήμων

Δεύτερον:

Ο αγώνας αυτός έχει κατεύθυνση και στόχο την Θεσμοθέτηση και την Μονιμοποίηση της έκπτωσης αυτής, μέσω Νομοθετικής Ρύθμισης, για να μην ζητιανεύουμε κάθε χρόνο τα αυτονόητα, όπως γίνεται φέτος.

Τρίτον:

Σε συνεννόηση με την Ένωση Γονέων, οι κινήσεις των βουλευτών της Ανατολικής Αττικής, που έχουν ήδη γίνει στην Βουλή, είναι προς την κατεύθυνση της Νομοθετικής Ρύθμισης για να μονιμοποιηθεί και να παγιωθεί η συγκεκριμένη έκπτωση.

======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

Με τις κινήσεις που έγιναν από πλευράς Δήμου, ναι μεν κερδίζεις εφήμερα οφέλη, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει και υπάρχει και θα επανεμφανιστεί με βεβαιότητα τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Δήμαρχε, δεν θέλουμε να κερδίσουμε απλώς μια μάχη, αλλά να μας βοηθήσεις να κερδίσουμε τον Πόλεμο, προς όφελος των Παιδιών Μας.

Έχεις την δύναμη και πρέπει να μας βοηθήσεις προς την κατεύθυνση της Μονιμοποίησης της έκπτωσης στην ΚΤΕΛ, πιέζοντας και εσύ, όπως κάνουμε και εμείς ως Ένωση Γονέων, για Νομοθετική Ρύθμιση του ζητήματος.

Με Εκτίμηση

Το ΔΣ της

Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Μαραθώνα