spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Εντυπωσιακό φινάλε για την Τριγλία Ραφήνας με νίκη 4-1 επί του Α.Ο. Άνοιξης – rpn

 

 

Με μία εξαιρετική εμφάνιση ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Τριγλία Ραφήνας, επικρατώντας με σκορ 4-1 του Α.Ο. Άνοιξης στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας. Οι παίκτες του Γιώργου Παπακωστούλη έδειξαν από νωρίς την αποφασιστικότητά τους, μπαίνοντας δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και ανοίγοντας το σκορ στο 29ο λεπτό με γκολ του Αλέξανδρου Λημνιού.

Στην επανάληψη, η ομάδα συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, πετυχαίνοντας τρία ακόμη τέρματα, όλα από τον Κωνσταντίνο Πράπα, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Ο Α.Ο. Άνοιξης κατάφερε να μειώσει το σκορ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα με εύστοχο πέναλτι, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή αποτέλεσε η συμμετοχή του νεαρού Παύλου Γατσούλη, ποδοσφαιριστή της Κ17, ο οποίος πραγματοποίησε τη δεύτερη του εμφάνιση με την ανδρική ομάδα, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Η διοίκηση και οι παίκτες της Τριγλίας Ραφήνας ευχαρίστησαν θερμά τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, προσφέροντας μια όμορφη αθλητική εικόνα.

Η αρχική ενδεκάδα απαρτιζόταν από τους: Πάντο, Νανάϊ, Παναγιώτου, Παπαδόπουλο, Δημογιάννη, Βιταλιώτη, Σπανό, Πράπα, Ηλιόπουλο, Κυριόπουλο και Λημνιό. Στη συνέχεια συμμετείχαν και οι Μπενέκος, Τσούκας, Κοζανίδης, Γατσούλης και Χρηστακίδης.

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR