Ραφήνα: Εορταστική Προσφορά από το Na Milas Coaching – Πάμε για τον απολογισμό?!?

198

 

Στο τέλος κάθε χρόνου, καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό των καλών και των δύσκολων στιγμών του. Των στόχων που εκπληρώσαμε ή κάπου στην μέση (ή εξ’ αρχής) «παγώσαμε». Των συνθηκών που βιώσαμε και μας άλλαξαν. Να βρούμε τα σωστά και τα λάθη για να προχωρήσουμε στο επόμενο (και πάντα πιο ελπιδοφόρο) ημερολογιακό έτος. Σε ένα καινούριο χρόνο που θα σχεδιάσουμε, θα προγραμματίσουμε, θα ονειρευτούμε, θα στοχεύσουμε σε νέα ξεκινήματα και σε όμορφες συνέχειες. Υποσχόμενοι ότι αυτή η χρονιά θα είναι όντως κι επιτέλους… «η χρονιά μας».

Πώς όμως να κάνεις απολογισμό ενός, εξ’ ορισμού, σκληρού χρόνου; Πώς μπορείς να ατενίσεις με αισιοδοξία την νέα χρονιά, που κι αυτή με την σειρά της φαντάζει ότι, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες, θα είναι δύσκολη; Ναι το 2020 δεν μας διευκολύνει ούτε σε αυτό! Ούτε στο κατευόδιό του!

Επειδή λοιπόν είναι πάρα πολύ δύσκολο να «κλείσεις λογαριασμό» και να σχεδιάσεις το αύριο…από τις 15/12/2020 κι ως 15/01/2020 προχωράμε σε Εορταστική προσφορά -30% σ’ όλες τις διαδικτυακές συνεδρίες που θα οριστούν μέσα σ’ αυτό το διάστημα!!!!

Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη συνεδρία είναι δώρο από το Na Milas!!!!

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ