spot_img
34.5 C
Rafina
Πέμπτη, 16 Ιουλίου, 2026
spot_img

Επιπλέον 100 περιπολικά στην Αττική και πάνω από 1.000 αστυνομικοί στην μάχη με το έγκλημα

 

 

 

Ένα ακόμη βήμα προς την καταπολέμηση της παραβατικότητας και της ασφάλειας των πολιτών κάνει η κυβέρνηση που «ρίχνει» στη μάχη με το οργανωμένο και μη έγκλημα 1.026 αστυνομικούς επιπλέον στην Αττική. Παράλληλα, 100 περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. θα «χτενίζουν» τις γειτονιές της Αθήνας από τα μεσάνυχτα μέχρι το ξημέρωμα, όπως ανακοίνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα της Καλλιθέας.

Όπως είπε ο κ. Θεοδωρικάκος «από την 1η Νοεμβρίου θα έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά 100 τα στελεχωμένα περιπολικά για περιπολίες τη νύχτα». «12-6 τη νύχτα θα περιπολούν στις γειτονιές» είπε ο κ. Θεοδωρικάκος. Εξηγώντας πώς θα γίνει αυτό ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι «από τη Δευτέρα ξεκινά πρόσθετη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων με 1.026 άνδρες και γυναίκες της ΕΛΑΣ».

Οι αστυνομικοί θα είναι τελειόφοιτοι της σχολής Αστυφυλάκων. Ενδεικτικά το Τμήμα της Καλλιθέας, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός, αναμένεται να ενισχυθεί με 25 αστυνομικούς.

Η επίσκεψη εντάσσεται στις σχεδόν καθημερινές επαφές που έχει ο κ. Θεοδωρικάκος με στελέχη του σώματος και δημάρχους προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε υπηρεσία αλλά κυρίως τα προβλήματα των πολιτών σε σχέση με την ασφάλεια και την εγκληματικότητα.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Διακοπή υδροδότησης στη Διώνη την Παρασκευή 17 Ιουλίου λόγω επέκτασης του δικτύου

Το Τμήμα Δικτύων Κοινής Ωφελείας και Οδοποιίας του Δήμου...

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποινικές διώξεις σε τέσσερις βουλευτές της ΝΔ – Ποιες υποθέσεις μπήκαν στο αρχείο

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στην έρευνα για την υπόθεση του...

ΝΕΑ

LIKE YOU Ραφήνας: Σταθερή συνεργασία με τα καταστήματα εστίασης «Ο Πρόεδρος»

Η εμπιστοσύνη των πελατών είναι η πιο σημαντική επιβεβαίωση...

Συνταξιούχοι αντιδήμαρχοι: Τι ξεκαθαρίζει η νέα εγκύκλιος του ΥΠΕΣ

Η καταστατική θέση των αιρετών και ειδικότερα των συνταξιούχων...

Απόψε Πέμπτη τα λαλούμια έρχονται στη Νέα Μάκρη

Απόψε Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026 (9μμ), η πλατεία Νέας...

RPN.GR