Επίσημες διαψεύσεις για δήθεν διαρρήκτες-απολυμαντές στην Ραφήνα και την Αρτέμιδα!

2811

Όργιο φημών από το πρωί για δήθεν διαρρήκτες και ληστές που προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου χτυπάνε πόρτες και προφασίζονται απολύμανση για τον κοροναϊό για να μπουν στα σπίτια.

Εμείς,ως οφείλαμε ,ερευνήσαμε με σοβαρότητα και αίσθηση του λειτουργήματός μας το γεγονός.

Επικοινωνήσαμε λοιπόν πρωτίστως με τον ίδιο τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνού,ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι ο δήμος δεν δέχτηκε καμμιά σχετική καταγγελία από κανέναν πολίτη.

Σειρά είχε το τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας,όπου μιλήσαμε προ ολίγου με τον ίδιο τον Διοικητή του τμήματος Δημήτρη Δελτσίδη,ο οποίος μας είπε κατηγορηματικά ότι δεν δέχτηκε κανενός είδους καταγγελία ούτε τηλεφώνημα σχετικό.

Ενοχλήσαμε και δημοτικό σύμβουλο της Αρτέμιδας,ο οποίος πριν λίγο επέστησε την προσοχή σε όλους για το ίδιο θέμα,δημοσιεύοντας σχετικές αναρτήσεις σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης,παρασυρόμενος προφανώς,και μας είπε ότι δεν έχει καμμιά επίσημη ενημέρωση!

Καλό είναι λοιπόν,σαν πολίτες να έχουμε τον νου μας και να είμαστε σε εγρήγορση,αλλά αυτό είναι διαφορετικό από το να διαδίδουμε ψεύτικες ειδήσεις και να σπέρνουμε τον πανικό,γιατί γενικά,ο πανικός είναι ο χειρότερος εχθρός!

Αικατερίνη Τράση για το rpn.gr