Επίσημη δήλωση Τέλη Αδαμόπουλου: “Μην στοχοποιείτε την οικογένειά μου”

1939

 

Ο Τέλης Αδαμόπουλος εξέδωσε δήλωση μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από τη Σοφία Μπεκατώρου.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του παράγοντα που κακοποίησε σεξουαλικά τη Σοφία Μπεκατώρου, με την ίδια να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, εκείνος τοποθετήθηκε επίσημα. Με δήλωσή του, που απέστειλε στα ΜΜΕ, ο Τέλης Αδαμόπουλος ζήτησε να μην στοχοποιούν εκείνον και την οικογένειά του, μέχρι ο ίδιος να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων στις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά η δήλωση του Αδαμόπουλου:

«Είναι αναμενόμενο καταγγελίες που εισφέρονται εις βάρος μου από δημόσιο πρόσωπο, μεγάλης αναγνωρισιμότητας και ευρείας κοινωνικής απήχησης, να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, να δημιουργούν αισθήματα συμπόνοιας για την καταγγέλλουσα και αποστροφής για τον φερόμενο “θύτη”.

Ωστόσο αποτελεί ελάχιστη κατάκτηση κάθε δημοκρατικού κράτους δικαίου και αντίστοιχη υποχρέωση των θεσμικών του φορέων, και των ΜΜΕ να μη στοχοποιούν πρόσωπα, να μην διακινούν τις φωτογραφίες τους, και να μην έχουν ήδη καταδικάσει τον δήθεν “θύτη”, προτού του δοθεί η ευκαιρία να εκφέρει τη δική του άποψη για γεγονότα που δημοσιοποιήθηκαν από τρίτους. Όλα αυτά που η Δικαιοσύνη ως πρωταρχικά αρμόδιος φορέας σέβεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις εν προκειμένω έχουν ήδη παραβιαστεί από τους όψιμους μιμητές της, που την υποκαθιστούν στο έργο της.

Καλώ την Πολιτεία, τους θεσμικούς φορείς, και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να σεβαστούν πρώτα την οικογένειά μου, τα παιδιά και τα εγγόνια μου, να αναμείνουν όσα υποχρεούμαι πλέον να εισφέρω σε κάθε αρμόδια αρχή και να αποστούν από κάθε ενέργεια που θα θυματοποιήσει περαιτέρω μέλη της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά.

Αριστείδης Αδαμόπουλος
16/01/2021».

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ