spot_img
31.4 C
Rafina
Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026
spot_img

Επίσκεψη Μαρίας Απατζίδη στη λαϊκή αγορά της Νέας Μάκρης

 

 

 

Η Μαρία Απατζίδη, βουλευτής  Ανατολικής Αττικής του ΜέΡΑ25 ,  επισκέφτηκε την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 , τη λαϊκή αγορά της Νέας Μάκρης. Η κα Απατζίδη συνομίλησε με καταναλωτές και παραγωγούς και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν την δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας , εν όψει μάλιστα και του επικείμενου νομοσχεδίου για τις λαϊκές αγορές, το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Η κα Απατζίδη δήλωσε ότι η είσοδος ιδιωτών στις λαϊκές αγορές, που προκρίνει η κυβέρνηση, θα δημιουργήσει έναν αθέμιτο ανταγωνισμό, με αποτέλεσμα το κέρδος των μεγαλεμπόρων σε  βάρος των μικροπωλητών και την μετατροπή τους σε υπαίθρια mini markets, με άγνωστης προέλευσης προϊόντα.

Η βουλευτής τόνισε ότι τόσο η ίδια όσο και το ΜέΡΑ25 στηρίζουν τους παραγωγούς και τους εμπόρους των λαϊκών αγορών και θα είναι πάντα δίπλα τους, όπως και σε κάθε κλάδο ή πολίτη που δέχεται ανελέητη επίθεση από την ντόπια και ξένη ολιγαρχία, στις συνθήκες της χρεοδουλοπαροικίας που τα μνημονιακά κόμματα μας έχουν εγκλωβίσει.

 

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Αποτελέσματα Πανελληνίων: Αναταράξεις στα Πολυτεχνεία – Εκρηκτική άνοδος στη Φυσική – Σημαντική ενίσχυση στα Μαθηματικά

Χαμόγελα και ευχάριστες εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων...

ΝΕΑ

Επίδομα αδείας: Οι φετινές αλλαγές – Πότε καταβάλλεται

Με την καλοκαιρινή περίοδο να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη,...

Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και ΕΥΔΑΠ συνεχίζουν μαζί για ακόμη μία χρονιά

Ο Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας και η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. συνεχίζουν...

RPN.GR