Επιστολή της Κοινοτικής Συμβούλου Ραφήνας Ευτυχίας Μπουρνιά-Σακατίδου ”με πολλούς αποδέκτες”

1231

Σε όλη μου την μέχρι σήμερα πορεία ζωής μπορώ και κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια, όπως διδάχθηκα, γιατί τα μάτια λένε πάντα την αλήθεια.

Οι συμπολίτες μου Ραφηνιώτες, εκείνοι που με γνωρίζουν και εκείνοι που με τίμησαν με την ψήφο τους, ξέρουν ότι λέω και θα λέω πάντα την άποψή μου με θάρρος και ότι λειτουργώ κατά συνείδηση χωρίς προσωπικό συμφέρον. Ξέρουν επίσης ότι οι πολιτικές μου θέσεις είναι σταθερές και ότι η κομματική μου ταυτότητα είναι μία και γνήσια.

Υβριστικά σχόλια και αήθεις επιθέσεις, χαρακτηριστικά της αγωγής και της παιδείας κάποιων, όπως και η λάσπη στον ανεμιστήρα κατά τη συνήθη πρακτική τους, δεν με πτοούν. Οι προσωπικές μου επιλογές και οι κοινωνικές μου δραστηριότητες παραμένουν σταθερές και αμετακίνητες.

Τίποτα και κανένας δεν έχει τη δύναμη να κλονίσει την εδώ και χρόνια σταθερή πορεία μου στη Ραφήνα που γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ που δημιούργησα την οικογένειά μου και μεγαλώσαμε τα παιδιά μας για τα οποία είμαστε υπερήφανοι.

Δεν επέτρεψα ούτε επιτρέπω σε κανέναν να κρίνει την ηθική μου υπόσταση ούτε καν να διανοηθεί πως μπορεί να με φιμώσει ή να καθοδηγήσει τη γνώμη μου σε οποιοδήποτε επίπεδο και χώρο. Έχω μάθει να ακούω, να κρίνω και μετά να αποφασίζω.

Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν αυτόκλητο κριτή των πάντων και δήθεν υπέρμαχο των δημοκρατικών διαδικασιών και της ελευθερίας του λόγου.

Δεν χρωστάω σε κανέναν παρά μόνο στο Θεό που μας δίνει υγεία και δύναμη.

Η άποψη μου για το θέμα της απόδοσης του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου και του προαύλιου χώρου του στο Δήμο είναι καταγεγραμμένη και αιτιολογημένη χωρίς δογματισμό, φόβους, κακούς λύκους και το κυριότερο χωρίς σκοτεινά σημεία.

Από τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ραφήνας, αξιώνω απόλυτο σεβασμό στο αναφαίρετο δικαίωμά μου να εκφράζω τη γνώμη μου ελεύθερα, είτε του αρέσει είτε δεν του αρέσει.

Όσο για τα «ΝΔ vs ΝΔ» που ονειρεύονται κάποιοι, για να καλύψουν την κομματική τους αστάθεια και την πολιτική τους απομόνωση, τους ενημερώνω ότι πλανώνται πλάνην οικτράν…..κοινώς ατύχησαν. Ας ψάξουν αλλού, και κυρίως στους χώρους που συχνάζουν, να βρουν αντιπαλότητες και ανταγωνισμούς.

Ας προσέχουν την πλάτη τους γιατί οι επίδοξοι «βεζύρηδες» έγιναν πολλοί.

Και για να τελειώνουμε…

ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑ, το οποίο μας τιμά και τιμούμε, ΕΚΕΙΝΟΝ που δεν είχε το θάρρος μέχρι σήμερα να ζητήσει συγγνώμη για το ασυγχώρητο ατόπημά του, να «παίξει» με το επώνυμό μου για να με στοχοποιήσει, τον αφήνω να τον κρίνει πρώτα η οικογένειά του και μετά η κοινωνία της Ραφήνας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ευτυχία Σακατίδου

Σύμβουλος Δημ. Κοινότητας Ραφήνας

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ