Επιστρέφει το Superferry II στην Ραφήνα

543
Από την Δευτέρα 4 Μαΐου μετά την υπογραφή των συμβάσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τους εκπροσώπους των δύο εταιριών της ακτοπλοΐας, το Superferry ΙΙ  επιστρέφει στη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος -Τήνος- Μύκονος.
Συγκεκριμένα θα εκτελεί το δρομολόγιο της γραμμής Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στη γνωστή του ώρα 07:50 από Ραφήνα, ενώ θα διανυκτερεύει στην Μύκονο και θα επιστρέφει την επόμενη μέρα.
Παράλληλα το Θεολόγος Π. θα αναχωρεί για την γραμμή κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από Ραφήνα στις 17:30, ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη θα επιστρέφει στην Ραφήνα.
Ουσιαστικά το Superferry II θα περνά το πρωί ερχόμενο από Ραφήνα για Τήνο-Μύκονο. Θα διανυκτερεύει Μύκονο και θα επιστρέφει την επομένη από Μύκονο για Ραφήνα. Αντιστοίχως ο Θεολόγος Π θα κάνει το απογευματινό δρομολόγιο του εναλλάξ και θα περνά από Άνδρο για Τήνο-Μύκονο τις μέρες που θα επιστρέφει το Superferry II.
Επίσης την Παρασκευή πραγματοποιεί διπλό δρομολόγιο, το πρωί ερχόμενο από Μύκονο περνά από το Γαύριο στις 10:15 και φεύγει από Ραφήνα για Άνδρο,Τήνο, Μύκονο στις 17:30.
Πρακτικά ένα πλοίο την μέρα θα περνά για Τήνο-Μύκονο κι ένα για Ραφήνα. Και τα δύο πλοία θα έχουν διανυκτερεύσεις Ραφήνα και Μύκονο. Σημειώνεται ότι την Κυριακή δεν εκτελείται κανένα δρομολόγιο από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο. Τα παραπάνω δρομολόγια ισχύουν μέχρι 31 Μαΐου 2020.

Και των δύο πλοίων τα πρωτόκολλα περιορίζονται στον αριθμό των επιβατών στο 10% της δυναμικότητας τους ώστε οι επιβάτες να ταξιδεύουν σε απόσταση.